Ukas anbefaling

Hva med noe helt annet? (6)

Konserter, shows og musikkfestival. Sjekk ut vår anbefaling for uka!

Lukas Graham

Sentrum Scene, Oslo | Tirsdag

De danske hitmakerne Lukas Graham kommer til Norge! Danskene i bandet har lagt verden for sine føtter. Du kjenner sikkert til superhiten 7 Years som ble nominert til hele tre Grammy-priser og var blant de første 25 låtene i verden som bikket 1 milliard strømminger på Spotify.

Med kjente hitlåter har Lukas Graham nesten kontinuerlig figurert på hitlistene siden gjennombruddet i 2016.

Lukas med sitt band er å se allerede i morgen på Sentrum Scene!

Trondheim Calling

Trondheim | Torsdag-Lørdag

Til helgen samles musikkbransjen for og musikkinteresserte til vinterens største musikk-happening i Trondheim Sentrum!

Musikkfestivalen er en av norges største bransje-festivaler innenfor musikkfeltet, som årlig viser frem et stort antall nye norske artister som er på vei mot et gjennombrudd.

Arrangementet er todelt, hvor det er konferanse for musikere og bransje på dagtid, og en musikkfestival på kveldstid!

Hagle

Gregers, Hamar | Fredag

Det hagler i Hamar på fredag! Gutta har de siste årene etablert seg i toppsjiktet av norske artister når det kommer til streaming og konsertopptredener.

Gjør klar dansefoten for en kveld fylt med gledesspredende country-rap, som handler om rånemiljøet og den lokale bygdekulturen der de vokste opp.

Gauteshow Live!

Nieu Scene, Oslo | Fredag

Hva kan du forvente? Et liveshow som ikke er som alle andre liveshows, hvor praten flyter fritt, publikum blir servert både dårlige og gode vitser, og mest rør!

En kveld fylt med humoristiske innslag du ikke vil gå glipp av!

Kapteinen

Parkteateret, Oslo | Fredag

Kapteinen spiller to konserter denne kvelden, en med fri aldersgrense og en for de over 18.

Siden sin debut Mr. Fantastique i 2019 har han imponert med både radiolistinger, streams og på scenen. Siden den gang har han fulgt på med egen mixtape, EP, og stått på noen av landets mest anerkjente scener og festivaler.

Kapteinen slapp i januar en etterlengtet EP. Du blir å høre både gamle og nye sanger på Parkteateret på fredag!

L:U:N:A

Parkteateret, Oslo | Lørdag

L:U:N:A spiller to konserter denne kvelden, en med fri aldersgrense og en for de over 18.

L:U:N:A har siden hun ble nominert som Årets liveartist på P3 Gull, og konserten på by:Larm i 2020 tatt enda flere steg framover som artist.

Etter slipp av EP, samarbeidet med Jonas Benyoub, support for Post Malone på Koengen i Bergen, og en kritikerrost opptreden på Øyafestivalen er tiden endelig inne for at L:U:N:A spiller sitt første headline-show på Parkteateret!

Marion Ravn

Brygga Kultursal, Halden | Lørdag

Gjennom de siste årene har Marion Ravn gått fra å synge og skrive låter på engelsk til å skrive og fremføre egne låter på norsk.

Året 2023 skal hun turnere med ny akustisk turnè. Den intime stemningen på konsertene, hvor publikum synger med til både nye og gamle låter har vært til inspirasjon for det kommende albumet som slippes i mars 2023. Kanskje vi får høre en liten smakebit på hva vi har i vente på lørdag i Halden?