Ukas anbefaling

Hva med noe helt annet? (42)

Ny høst uke med nye arrangementer. Vi anbefaler alt fra god og varierte konserter, med blant annet we love the 90's og 2000's, humor, quiz og mer!

Hva med noe helt annet?

Kendrick Lamar

Telenor Arena, Fornebu | Onsdag

19. oktober, 2022 kommer endelig Kendrick Lamar tilbake til Telenor Arena med sin ”The Big Steppers Tour”. Sist gang den amerikanske rappstjernen  spilte for et utsolgt Telenor Arena var i mars, 2018. Konserten ble unisont skrytt opp i skyene av alle medier og fikk strålende anmeldelser. 

Finn Bjelkes Pop Quiz

Salt, Oslo | Onsdag

Elsker du musikk og vil teste eller vise frem dine eksepsjonelle musikk kunnskaper, bli med på Finn Bjelkes musikk quiz live på Salt.

VAMP

Ullensaker kulturhus, Jessheim | Onsdag

Vamp tilhører eliten av norsk musikkliv. De har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen. De har oppnådd massevis av heder og ære, bl.a 5 Spellemannspriser,Prøysenprisen og Medaasprisen . De har gitt ut 18 album og solgt over en million plater.

Dr. Bergland – Uten grenser

Ole Bull Scene, Bergen | Ons – Lør

Med et utgangspunkt i bistand er det ingen grenser for hva han kan snakke om, men vi er sikre på at han fortsetter å levere smart og treffsikker humor som både engasjerer og får deg til å le. Så det er bare å glede seg. For når Dr. Bergland går på scenen er det heller ingen grenser for hvor bra det kan bli.

Nubiyan Twist

Cosmopolite, Oslo | Torsdag

«Musikk er den ultimate historiefortellingen for å skape enhet» stadfester Tom Excell, multiinstrumentalisten og produsenten som leder bandet Nubiyan Twist. Storbandet består av ti musikere som trekker fra sjangrene neo-soul, jazz, afrobeat og elektronisk når de skaper sitt kaleidoskopiske og innovative musikalske uttrykk.

Sigur Ròs

Oslo Spektrum | Torsdag

Denne høsten, nærmere bestemt 20. oktober 2022, kommer Sigur Rós tilbake til Oslo Spektrum! Nå er det er bare å glede seg til en fabelaktig konsertopplevelse, med et av Islands mest suksessfulle band.

Ramòn

City Scene, Fredrikstad | Fredag

23 år gamle Ramón har allerede skapt et navn for seg selv. Tre EP’er og en rekke imponerende konserter har vist at 120.000 følgere på sosiale medier ikke har kommet til ved en tilfeldighet – de ærlige og sårbare tekstene har truffet en stadig voksende gruppe fans.

We love the 90’s

Telenor Arena, Fornebu | Fredag

Artister til We Love the 90’s er nå klare og det blir tidenes 90-fest i Telenor Arena. Følgende artister er bekreftet: Aqua, E-type, S2 unlimited, Antiloop, Wanda De of the KLP, Scooter, Maxi Jazz og Faithless, Safri Duo, Dr. alban, DJ Sash, Blümchen. Showet ledes av Howard og HC Andersen.

We love the 2000’s

Telenor Arena, Fornebu | Lørdag

We Love the 2000’Ss er nå klare og det blir tidenes 2000-fest i Telenor Arena. Følgende artister er bekreftet: Melanie C (fra Spice Girls), Blue, Bomfunk MC’s, Fatman Scoop, t.A.T.u, Mohombi, Atomic Kitten, Five, Kate Ryan, Kevin Lyttle, S Club, Alexandre Stan, Darren Bailie Guru Josh Project, Bosson, DJ Aligator, Dina. Host – Mads Hansen.