Ukas anbefaling

Hva med noe helt annet? (41)

Ny høst uke med nye arrangementer. Vi anbefaler alt fra god og variert konserter til ulike humor og revy show!

Hva med noe helt annet?

Pernilla Wahlgren – har hybris

Sentrum scene | Onsdag – torsdag

Etter å ha feiret sine 40 år på scenen og 50 år på jorden i et bursdagsselskap som har pågått i halvannet år, med 135 000 av hennes nærmeste venner kan ikke Pernilla Wahlgren få nok. Til tross for at ensemblet har forsøkt å stoppe henne er nå beslutningen tatt om at det nye showet også skal tas over grensen til Norge!. 

Christoffer Schjeldrup – Var det dumt det?

Bergen | Onsdag – Lørdag

«Var det dumt det?!» er et selvransakende show om de store og de små tingene vi gjør og som vi vet er feil. Og her er det mye å ta av! Den prisbelønte standup-komikeren har vært i komisk hardtrening og er opplagt som aldri før.

Kodaline

Rockefeller | Torsdag

Kodaline har med sin svevende og fengende radiorock blitt sammenlignet med storheter som Coldplay, Keane og Oasis. Selv beskriver de seg noe ydmykt som «four lads from Dublin that play music». 

Klovner i kamp

Semtrum Scene | Fredag

Klovner i Kamp består av Alis, Fingern og Dansken – også kjent som Aslak, Thomas og Esben. Bandet ble stiftet i 1994 og lagt på is i 2006. På den tiden rakk de å gi ut to EP-er og fire album. I 2001 mottok de Spellemannprisen i kategorien «Årets Hiphop» for albumet Bjølsen Hospital, og i 2002 hentet de hjem Edvard-prisen i kategorien tekst til musikk for låta «Nattens Sønner». Siden comebacket i 2013 har de solgt ut Sentrum Scene gang etter gang.

brenn.

Moss | Fredag

De elleville liveopptredenene har utvilsomt vært brenn. sitt kjennemerke, og i 2022 har de virkelig fått vist seg frem på de store scenene igjen. Høsten markeres med ytterligere 19 datoer, og brenn. sier selv følgende om fortsettelsen av albumturneen “Vandrer på solskinn”.

Honningbarna

Kristiansand | Lørdag

I sin intense levetid har Honningbarna utgitt fem album, vunnet Spellemann- og P3 Gull-priser, og gjennom hundrevis av konserter i inn- og utland blitt stadig hyppigere omtalt som Norges beste liveband.

Janove

Bergen | Lørdag

Til høsten drar en av landets mest karismatiske frontmenn igjen på turné. Denne gangen er han helt alene med flygelet, sine beste sanger og nye låter fra det kommende albumet «Fullmånehymner».

TØFL

Rockefeller | Lørdag

Bandets låter om lengselen etter en ekstatisk tilstedeværelse, og intense konsertenergi, har gitt dem en trofast fanbase og sørget for flere utsolgte klubbkonserter og festivaler rundt om i landet. Hele fem av syv av bandets låter er blitt listet på NRK P3, og i høst kommer endelig det etterlengtede debutalbumet Eg fins, WTF!?