Ukas anbefaling

Hva med noe helt annet? (40)

Ny uke med diverse arrangementer. Her anbefaler vi alt fra konserter til humor eller skifilm!

Hva med noe helt annet?

50 cent

Bergen | Tirsdag

Etter en utsolgt konsert på Telenor Arena i juni, så kommer 50 Cent tilbake for å erobre Vestlandshallen. 

Kvein Vågenes – Singel i parterapi

Latter | Onsdag – Lørdag

I «Singel i Parterapi» står Kevin Vågenes for aller første gang alene på humorscenen med et morsomt, musikalsk og personlig show. I tillegg til å bli bedre kjent med Kevin bak masken, får vi møte både Kjell-Simen, Kenneth, Sara-Eline og flere av de høyt elskede karakterene fra Parterapi-sofaen.

Unni Wilhelmsen og Thom Hell

Stavanger | Onsdag

To av vår tids fremste og mest folkekjære artister, Unni Wilhelmsen og Thom Hell, har inngått et unikt og spennende musikalsk samarbeid og nå kan du for første gang oppleve de to på samme scene!

Fri Flyt Film Tour

Chateau Neuf | Torsdag

Fri Flyt Film Tour viser årets beste skifilmer og samler skifolket til en kveld med god stemning. Fri Flyt Film Tour har reist Norge rundt siden 1998.

Astrid S

Kristiansand | Fredag

Publikum kan vente seg musikk fra Astrid S sine fire foregående EP-er, i tillegg til etterlengtet nytt materiale fra hennes kommende debut-album og et fantastisk live show.

Xavier Rudd

Rockefeller | Fredag

Xavier Rudd er ikke bare en av Australias mest ikoniske stemmer – men også en multi-instrumentalist, surfer og aktivist med en unik evne til å kommunisere og bringe folk sammen.

Resa Saffa Park

Parkteatret | Lørdag

Resa Saffa Park har alltid skrevet og sunget, men forelsket seg i å synge jazz i tenårene. Inspirert av sangere som Billie Holiday og Chet Baker, bærer musikken hennes en moden blanding av vintage, ærlig og særegen lyd av soulful vokal, catchy melodier og modige tekster.