Ukas anbefaling

Hva med noe helt annet? (36)

Ny uke med diverse arrangementer. Her anbefaler vi alt fra konserter til humor!

Hva med noe helt annet?

SOHN

Parkteatret | Onsdag

Support Liam Mour. Etter fire års fravær, kommer endelig multiinstrumentalisten, produsenten og låtskriveren SOHN tilbake med ny musikk.

Moonchild

Parkteatret | Mandag

Support Austin Antonie. LA-trioen Moonchild hylles av blant annet Jamie Cullum, Tyler, The Creator og Robert Glasper, og sammenlignes med Tom Misch og Jordan Rakei. I februar slipper de sitt femte album, «Starfruit»

SABA

John Dee | Onsdag

Support Gaidaa. Den kritikerroste rapperen, produsenten og Pivot Gang-grunnleggeren inntar Europa med sin «Back Home Tour» i 2022, og med seg som support har han den nederlandske sangeren og låtskriveren Gaidaa.

Moddi

Verket Scene, Moss | Torsdag

Moddi – en artist som som like gjerne opptrer med symfoniorkestre som alene med kassegitaren.

Soccer Mommy

John Dee | Fredag

Soccer Mommy lager indierock fra soverommet, og ble beskrevet som et friskt og energisk pust da hun spilte på Øyafestivalen i 2019.

Trang Fødsel

Enebakk Kultursal, Enebakk | Lørdag

Det er få band som har bidratt med så mange norske hits som Trang Fødsel. Låter som «Kursiv», «Drømmedame», «Hippie» og «Fredag» er blitt allemannseie med melodier og vokalharmonier som sitter rett i øret, og ikke minst med de lune og ironiske tekstene.

Bjarte Tjøstheim – Det går betre no

Kulturkirken Jacob | Lørdag

I soloforestillingen Det går betre no viser Bjarte en ny side av seg selv, og forteller personlige historier fra sitt ytre daglige, og sitt indre liv. Som prestesønn med vaklende gudstro er håpet at engler skal komme for å redde han når livet er på sitt aller mørkeste

Terje Sporsem – Absolute norsk

Ole Bull Scene, Bergen | Onsdag-Lørdag

Terje Sporsem er tilbake med et standupshow der han skal prøve å finne essensen av Norge. Hva vil det egentlig si å være norsk? Er vi fortsatt blåøyde lykkejegere eller har oljen gjort oss til stappmette verdensborgere? Med et humoristisk skråblikk på nordmenn, norsk historie og nåtid vil Terje prøve å nærme seg svaret på hva som gjør oss «Absolute norsk».

d