Ukas anbefaling

Hva med noe helt annet? (4)

Denne uken byr på en rekke opplevelser for deg og dine!

Erlend Apneseth Trio

Kristiansand Kunsthall | Tirsdag

Erlend Apneseth Trio er for tiden et av Norges mest innovative og aktive sjangerfrie band som forender lyden av norsk folkemusikk, jazz og elektronika på en særegen måte. Trioen består alle av kritikerroste utøvere og komponister på sine felt, som sammen som trio har høstet priser og nominasjoner for dine fire albumutgivelser, og turnert i store deler av Norge og Europa de siste åtte årene.

Til fansens store begeistring er trioen å se i Kristiansand Kunsthall allerede på tirsdag!

Lindmo

NRK Marienlyst, Oslo | Onsdag

Lindmo inviterer som vanlig til en fest med gode historier, spennende gjester og livemusikk.

Velkommen til innspilling av Lindmo på NRK Marienlyst.

Raske menn: «19 års jubilemsshow»

Ole Bull Scene, Bergen | Onsdag til Lørdag

Raske Menn vender samlet tilbake til scenen med sitt «19-års jubileumsshow» denne uken. Nostalgi uten like, hvor man får oppleve de klassiske og mest kjente sketcjene mange av oss har vokst opp med å få latterkrampe av.

Forestillingene får du oppleve fra onsdag til lørdag denne uken!

Sturle Dagsland

BLÅ, Oslo | Torsdag

Artisten fra Stavanger har i flere år turnert sammen med sin bror Sjur på flere festivaler over hele verden, som blant annet South by Southwest, Canadian Music Week og Trondheim Calling for å nevne noen. Sturle bemerket seg da han i 2021 utga sitt selvtitulerte dubutalbum Sturle Dagsland, og året etter vant Edvard-prisen for albumet i klassen Utfordrer.

DUUF x MJM

Festiviteten, Hamar | Torsdag

Tre av dagens heteste navn innen musikkverden har slått seg sammen med DUUF for å lage et show Hamar lenge har lengtet etter. Jonas Benyoub, Makosir og Marstein er navn de fleste har hørt det siste året. Gutta utgjør en uslåelig duo som man ikke vil å glipp av!

Lars Vaular

Verket Scene, Moss | Torsdag

Helt siden Lars Vaular debuterte som soloartist i 2007 har han gitt ut en rekke album, vunnet en rekke priser og blitt et ansikt man raskt assosierer med norsk rap. Lars Vaular spiller i Moss på torsdag. Hvis du ikke fikk billetter til Sentrum Scene ville jeg absolutt tatt turen hit!

GAGA-CLUB

SALT, Oslo | Lørdag

Hva du kan forvente:

Dansegulv, opptredener, drag, kostymer og mer! DJen serverer deg sett som tar deg gjennom alle Lady Gagas epoker og ikonisk discografi.

Gjør deg klar for å vrikke på dansefoten og synge med til nostalgiske sanger, alle fra Gaga!