Sport

Opplev OL-heltene i vinter

Nå er det ikke lenge til vi endelig kan oppleve vintersport, og våre fremste utøvere på nært hold igjen. Vi kan nesten ikke vente til vi nå kan samles for å se våre OL-helter konkurrere på norsk jord. Mars blir en hektisk måned hvor du kan få med deg alt fra Holmenkollen Skifestival til VM i Skiflyging i Vikersund og VM på skøyter i Vikingskipet på Hamar.

Vinterguide

Holmenkollen Skifestival 2022

Årets største folkefest blir i nasjonalarenaen. Her er det bare å holde av datoen og få med seg 130 års jubileet og bli med på verdens beste KOLLENBRØØL! Under Holmenkollen Skifestival kan du være med på folkefesten og heie frem våre beste kvinner og menn innen skiskyting, langrenn, kombinert og hopp – dette vil du ikke gå glipp av!

4. – 6. mars blir det Skifest i Kollen med langrenn, kombinert og Raw Air ila uka.

17. – 20. mars står skiskyting på agendaen med Marte Olsbu Røiseland og Johannes Thingnes Bø i spissen på et sterkt norsk lag.

VM på skøyter 2022

VM på skøyter kommer tilbake til Norges storstue – Vikingskipet – i 2022. Etter lang tid med stengte tribuner, blir det endelig klart for en real skøytefest. VM går over fire dager, og mestere skal kåres i sprint, allround og i Team Sprint. Vi gleder oss!

Fra 3. – 6. mars er det bare å ta turen opp til Vikingskipet på Hamar

VM i skiflyging 2022

Vi teller ned til nye spektakulære svev i verdens største hoppbakke. For femte gang skal Vikersund arrangere VM i skiflyging når verdenseliten samles 10. – 13 mars 2022.

Vikersund har verdens største hoppbakke og verdensrekorden på 253,5 meter satt av Stefan Kraft i 2017. I tillegg til lange svev og sportslig dramatikk, kan du oppleve musikk og annen underholdning, og et rikholdig tilbud av mat og drikke i Vikersund under VM