Sommerguide 2022

Måkeskrik feirer 10 år!

Gjennom 10 år har Måkeskrik presentert nesten 100 band og artister på scenen i Bendiksbukta. Festivalen har, og vil for fortsette å ha et sterkt fokus på skandinaviske artister og den unike live-opplevelsen. 2022 blir intet unntak!

Finn billetter

8. – 9. juli | Odderøya, Kristiansand

Foreningen Måkeskrik står bak festivalen. I foreningen sitter en gjeng med et stort hjerte for musikk og Sørlandet. Måkeskrik ble arrangert for første gang i 2012 og feirer nå 10 år!

Festivalen finner sted i Bendiksbukta, på Odderøya i Kristiansand sentrum. En fantastisk naturperle, med et naturlig amfi ned mot sjøen.

For å feire 10 år har Måkeskrik spikret sammen et solid musikkprogram. På fredag får du blant annet oppleve Lüdo, Blomst, Mokri, Death By Unga Bunga og de kreative karene i Thulsa Doom. Det er kongene av norsk rock, også blitt kalt Rogalands olje, nemlig Kvelertak som headliner første dag av Måkeskrik.

Hurula - Ont som jag

Det er Bingokongen som skal få i gang lørdagen på Måkeskrik – ja, det blir faktisk bingo! Eller blir det? Man må vel dukke opp for å se..
Fra spill til musikk, så får du blant annet oppleve Mandalai Lamas, Daufødt, Combos, Team Me og «Sveriges mørkemann» Hurula på denne dagen. Kvelden avsluttes med de lokale heltene i Honningbarna kjent for sine kaotiske liveopptredener.

httpv://www.youtube.com/watch?v=H\u002d\u002dSOP34lR8

Med bingo, musikk og rock så er det spådd en uforglemmelig 10 års feiring ✨

Psst. Vi har en konkurranse gående på vår Instagram hvor du kan vinne 2 festivalpass til Måkeskrik. Delta her! Vinner trekkes 28. juni