Sommerguide 2022

Fikk du ikke billett til Øya?

Fikk du ikke billett til Øyafestivalen? Tvil ikke - du kan fortsatt få meg deg masse god musikk og enda bedre stemning under Klubbdagen og Øyanatt!

Klubbdagen | Tirsdag 9. august

Klubbdagen er selve åpningen av Øyafestivalen 2022 og en real kickstart på uka. Her kan du oppleve 120 arister og band fordelt på 27 steder rundt om i byen. Her er det musikk for enhver smak – få med deg rock, elektronika, jazz, pop, indie, hiphop, country, disco, hardcore, psykedelia, metal, folk, støy, blues og mye mer. En del av klubbene har det med å bli fylt opp fort, så vær tidlig ute om det er noe du MÅ se.

Ondt Blod – Store Ord (Røyk & Speil) [Live@ Studio Sápmi]
Ondt Blod spiller på Klubbdagen på Vulkan Arena

Sjekk ut hele programmet til Klubbdagen HER. Det er mulig å skaffe billetter til Klubbdagen på SALT, Parkteatret, Pokalen / Vulkan Arena, Krøsset og John Dee. Har du allerede festivalpass til Øyafestivalen er Klubbdagen gratis.

Øyanatt | 10. – 13. august

Øyanatt er konserter og klubbkonsepter rundt omkring i Oslo sentrum etter at Tøyenparken stenger 23.00. Dette er en glimrende mulighet til å ta med seg den gode festivalstemninga inn i byen etterpå. Under Øyanatt kan du blant annet få med deg King Hannah, Kite, Flammer Dance Band og Fagernes Yacht Klubb. Sjekk ut hele Øyanatt-programmet HER.

Fagernes Yacht Klubb spiller på Øyanatt

Øyanatt lages i samarbeid med de beste arrangørene og klubbene i Oslo. Grunnet varierende forutsetninger og behovet for at arrangørene skal få disse konsertene/klubbkonseptene til å gå rundt på egenhånd, gjør det ikke mulig å inkludere Øyanatt i festivalpasset. Gyldig Øya-billett til den aktuelle dagen (evt ukespass) gir rabatt på Øyanatt-arrangement.