Say Hello

Casten bak Skjønnheten og Udyret presenterer seg selv!

Casten bak Skjønnheten og Udyret presenterer seg selv og sine roller i Disneymusikalen Skjønnheten og Udyret!

Etter flere års venting har Christiania Teater endelig fått lov fra Disney til å produsere og sette opp den populære musikalen på en norsk scene. Christiania Teater er den perfekte rammen for dette stykket med sine elegante detaljer og herskapelige stemning.

– Vi har i flere år drømt om å få sette opp denne musikalen her i Norge og nå har endelig Disney gitt oss klarsignal, og det er vi veldig stolte over. Nå kan unge og gamle Disney-fans bare begynne å glede seg, sier produsent Espen Seim Parmann.

Det har vært enorm pågang på audition til rollene som skulle besettes, og til slutt fant Christiana Teater sin drømme-ensamble.

Casten er som følger:

Belle: Mari Lerberg Fossum (tidligere kjent fra Mamma Mia-suksessen)
Udyret: Hans Marius Hoff Mittet
Gaston: Rein Alexander

Mrs. Pots: Inger Teien
Lumiere: Lars Jacobsen
Cogsworth: Kristoffer Olsen
Madame De La Grande: Liv-Unni Larsson Undall
Maurice: Trond Teigen

Billettene til musikalen har gått fort, men du finner enda billetter igjen til Skjønnheten og Udyret her.

 

 Fakta om Skjønnheten og Udyret

  • Sceneversjonen er basert på Walt Disney-filmen som er skrevet av Linda Woolverton. Musikken er av Alan Menken, og sangtekster er av Howard Ashmanog Tim Rice.
  • 
Filmen fikk i 1992 Oscar både for beste originalmusikk og for beste sang. Flere nye sanger er skrevet til sceneversjonen.
  • Musikalen hadde premiere på Broadway i april 1994 og har blitt vist helt frem til 2007; Noe som gjør den åttende lengstgående musikalen.
  • I den norske utgaven av Disney-filmen var det Merethe Trøan som hadde stemmen til Belle, mens Lasse Lindtner var Udyret. Wenches Foss sang tittelsporet i rollen som Fru Potts, og Henki Kolstad var Maurcie, Belles far.