Say Hello

Say hello Marte Wulff!

Say hello – Se Marte Wulffs’ sin videohilsen til fansen

Marte Wulff er klar for Oscarsborg akustiske lørdag 28. juli og sin videohilsen forteller at hun gleder seg til å møte fansen i kveldssola.

“Oscarsborg akustiske er sannsynligvis den av sommerens festivaler som passer mitt uttrykk med piano og strykerkvartett aller best, og etter hva jeg har hørt om akustikken der ute er jeg sikker på at det blir en stor opplevelse både å spille og å være publikummer på festivalen i år. Det kan fort bli et av sommerens høydepunkter for min del, og jeg gleder meg veldig!”, sier Marte Wulff selv.

For tiden gjør Marte suksess med sin norskspråklige plate Utlengsel. Wulff har beholdt pop-preget, men bytta ut bandet med Kristiandsand Symfoniorkester.
Utlengsel er nært og vart album med et poetisk preg som kommer til syne gjennom orginale tekster og billedbruk. På mange måter er albumet er nesten som skapt for å spilles på Oscarsborg med sine idylliske omgivelser.

Se låten «Finne deg  igjen» fra albumet her :

Finne deg igjen (Marte Wulff feat. Erik Faber & Kristiansand Symphony Orchestra)

Musikkfestivalen Oscarsborg Akustiske arrangeres nå for tredje år på rad. Festivalen finner sted midt i Oslofjorden, rett ved idylliske Drøbak og arrangørene har satt seg som mål å gjøre Oscarsborg Akustiske til en av Norges hyggeligste festivaler. På samme dag som Marte Wulff, kan du også høre Violet Road (Se deres Say hello-video til fansen her), SilYa, Thea Hjelmeland, Siri Nilsen og Frida Ånnevik. Ikke så værst stas, det?

Billetter til festivalen her.