Say Hello

Say Hello til Violet Road!

Hjertelig hilsen til fansen

Det var en særdeles blid gjeng vi møtte etter intimkonserten på Wimp: Violet Road hadde akkurat sluppet deres nye album «Back to the Roadshow» og sendte en hjertelig hilsen til fansen:

Bandet har skutt opp som et nordnorskt stjerneskudd den siste tiden og  har jobbet tett med rockelegenden Åge Aleksandersen for å få den riktige sounden. Det har bidratt til ren magi: Back to the Roadshow har fått strålende kritikker over hele linjen og suste rett inn på førsteplass på Itunes.

Violet Road består av de fire brødrene Håkon, Hogne, Halvard og Herman Rundberg. Med på laget, og som vokalist har de Kjetil Holmstad -Solberg. De har gitt ute fire album og i anledning slippet av Back to the Roadshow, har de tenkt nytt angående promotering: Du kan nå derfor laste ned det retro-inspirerte appen «Coastal Games». Knallmoro spilling hvor bandmedlemmene er hovedpersonene: Halvard surfer i speedoen, Håkon sløyer fisk og Herman kaster flyndre. Appen bruker flere av sangene som soundtrack og tillegg kan du låse opp en helt ny låt hvis du får nok poeng.

I sommer spiller de på festivaler over hele Norge. Se oversikten over konserter her.