Say Hello

Lisa Williams er tilbake i Norge!

Den klarsynte briten Lisa Williams er tilbake i Norge og setter nok en gang ut på turnè, denne gangen med «Voices from the Other Side Tour». Hun skal besøke syv byer rundt om i Norge, hvor hun skal prøve å komme i kontakt med ånder fra den andre siden tilknyttet noen i publikum. Williams har tidligere hatt stor suksess med sine egne TV-program «Life Among the Dead», «Voices from the Other Side» og «Lisa Williams Live» som ble sendt på FEM her i Norge. Det var gjennom disse programmene at nordmenn flest ble kjent med henne. Som en følge av dette har hennes populæritet i Norge skutt til værs.

 

Lisa Williams - Say Hello

Stor popularitet i Norge!

Hun har vært på besøk i Norge flere ganger tidligere, og etterspørselen etter billetter til showene hennes er stor. Da hun snakket med Dagbladet i fjor innrømmet hun at Norge er et av hennes største marked. Sist gang hun var i Norge var september, 2014 i forbindelse med en workshop for spirituell utvikling hun hadde sammen med prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng fra «Engleskolen». Hun forteller også at det hun gjør er forskjellig fra det de gjør på «Engleskolen». Der snakker de med engler, mens Williams snakker med de døde.

 

Lisa_Williams01

Er du en skeptiker?

Showet foregår på den måten at Williams kommer i kontakt med noen som har gått over til den andre siden tilknyttet noen i publikum, de hun kommer i kontakt med har ofte en beskjed de ønsker å formidle til en av sine nærmeste. Det er mange som er skeptiske til hennes evner og mener at det hele bare er tull, mens andre mener at hennes treffsikkerhet når det kommer til å vite detaljer om de hun leser er nok bevis på at hun virkelig har kontakt med den andre siden. Om du er skeptiker eller troende, bli med. Kanskje har hun en beskjed til nettopp deg!

Billetter finner du her!

 

InstagramButton