Nyheter

X Games Norway til Hafjell!

X Games feirer fem år i Norge med et fyrverkeri av et program. Det blir et rent vinterarrangement med norske medaljesjanser i alle konkurranser. Et toppet lag med verdens beste snowboard- og skikjørere ble offentliggjort i dag, og endelig er billettsalget i gang.

Kjøp billetter her

Det skal konkurreres i slopestyle, big air og nyvinningen knuckle den 7. og 8. mars i Hafjell. Om mindre enn 3 måneder kommer verdenseliten i snowboard og freeski til Hafjell for å utfordre de norske stjernene i det femte arrangementet på norsk jord. Norge er beste vintersportsnasjon i X Games Norway så langt.

 

Den største norske stjernen, Marcus Kleveland fra Dombås, er tilbake fra et langt skadeavbrekk, og han ser frem til å konkurrere på hjemmebane:

 

«Jeg mistet hele fjorårssesongen, så jeg er veldig sugen på å konkurrere igjen. X Games på hjemmebane blir høydepunktet for meg denne sesongen, sier Marcus.»

 

Lørdag 7. mars skal han kjøre slopestyle, big air og knuckle huck i Hafjell. Det blir en magisk kveld i den norske fjellheimen med sport og musikk i vakkert samspill. Mellom hver snowboard- og skifinale blir det konserter med populære artister, som lanseres senere.