Nyheter

Sam Smith til Oslo Spektrum!

Den ikoniske røsten Sam Smith er endelig tilbake i Norge med et spektakulært sceneshow og splitter nytt materiale fra den kommende platen “Gloria”!

Billetter i salg torsdag 27. oktober kl. 11:00

Man har nærmest glemt at Sam Smith fikk sin spede start med elektropopgruppen Disclosure og låten “Latch”, nå som den britiske Grammy-vinnende sangeren selv har så mange egne, uunnværlige låter bak seg — “Stay With Me”, “Money On My Mind”, “Promises”, “How Do You Sleep” og nå “Unholy” fra det kommende albumet “Gloria” (2023). Smith har solgt mer enn 20 millioner album på verdensbasis, og gikk først fra å stå i bakgrunnen til å glimre i rampelyset på debutalbumet “In the Lonely Hour” (2014). Platen toppet hitlistene i hjemlandet Storbritannia og USA, og ble et av årets mestselgende album verden over. Det etablerte de som en kraft å regne med, en av vår tids mest umiskjennelige stemmer.

Smith er endelig tilbake med nytt materiale og sitt fjerde album “Gloria”, som de selv beskriver som en “coming of age”, et håpefullt prosjekt som fikk de gjennom mørketider. Det er sagt å være en definitiv utvikling for artisten — “fortryllende, overdådig, sofistikert, uventet og smått elektrisk” — den edgy, altoppslukende lyden av Sam Smiths kreative sjel i dag. Andresingelen fra platen, “Unholy” (med Kim Petras), toppet nok en gang listene verden rundt og beviser at Sam Smith for alvor er tilbake i toppform.

Etter flere års turnépause er Sam Smith endelig tilbake på scenen i Oslo Spektrum. Med seg har de et ekstravagant sceneshow som speiler en fullformet artist på topp!

Support: Cat Burns