Nyheter

Alt du trenger å vite om billettslippet til Olivia Rodrigo GUTS world tour

På grunn av det høye antallet registrerte fans er konserten med Olivia Rodrigo 28. mai flyttet fra Oslo Spektrum til Telenor Arena. Fans som mottar en kode får tilgang til billettsalget torsdag 21. september.

Registrering er nå stengt

Registrering til Olivia Rodrigos GUTS verdensturné er nå stengt.

Det har vært en stor etterspørsel etter Olivia Rodrigo – GUTS verdensturné, og selv etter at turen har lagt til 20 ekstra datoer for å imøtekomme etterspørselen, er det fortsatt flere fans som har registrert seg enn det er billetter tilgjengelig. Som et resultat ble et begrenset antall fans som registrerte seg tilfeldig valgt ut for å få tilgang til salget basert på tilgjengelighet av billetter, mens flertallet ble plassert på venteliste.

Ingen ekstra adgangskoder vil bli sendt til fans på venteliste under salget på torsdag. Hvis det fortsatt er billetter igjen, kan de motta en e-post om morgenen fredag ​​22. september for en ekstra mulighet til å få billetter. I dette tilfellet forventes det at standardbilletter kan være utilgjengelige og alternativer kan bare gjenspeile spesifikke seksjoner eller prisnivåer – inkludert begrenset sikt og Charity Platinum-billetter.

Les mer om viktig info her

Hvorfor må jeg registrere meg?

Fordi det er et begrenset antall billetter: Når det ikke er nok billetter til alle som ønsker seg det, vil en slik registrering gi et tilfeldig utvalg av fans en sjanse til å bli valgt ut for å delta i billettslippet.

Fordi det hjelper med å redusere bots: Registrering hjelper til med å filtrere ut bots/roboter som får en urettferdig fordel over fans som ønsker å gå på konserten. Å vite hvem som skal stå i billettkøen på forhånd gjør det også lettere for oss å identifisere og blokkere mistenkelig bot-lignende aktivitet.

Registrering til dette billettslippet garanterer ikke billetter til konserten. Vi forventer høy etterspørsel for denne turnéen, som gjør at et tilfeldig utvalg av fans blir plukket ut. Det er kun personer med en unik kode som får tilgang til billettslippet. Tilgjengelighet av billetter er etter første-person-til-mølla-prinsippet.

Hvordan kan jeg registrere meg?

Fyll ut skjema for de konsertene du ønsker å oppleve. Du kan kun registrere deg én gang per land. For hver av konsertene du registrerer deg på, vil du motta en epost med bekreftelse på registreringen.

Den 20. September vil du motta en ny e-post, hvor en av to ting kan skje:

A) Du har blitt plukket ut til å få tilgang til billettslippet og du vil få en unik kode på epost dagen før billettsalget starter. Hvor mange antall fans som får tilgang, avhenger av antall tilgjengelige billetter. Merk: koden vil kun fungere med din konto. Koder kan ikke kjøpes eller selges. 

B) Om du har blitt satt på venteliste kan du bli tilfeldig plukket ut til å bli med på slippet om det fortsatt er tilgjengelige billetter. Du vil bli varslet via epost hvis det skjer.

Vennligst husk:

Billettslippet er kun tilgjengelig for de tilfeldig utvalgte personene som har registrert seg og mottatt en unik kode.

Registrering garanterer ikke at du får en unik kode, og å motta en unik kode garanterer ikke at du får en billett.

Hold deg informert
Har du spørsmål? Vi har svarene på vår FAQ.