Nyheter

Live is back (again)

Endelig!!!!! Myndighetene kom med gode nyheter i dag, og kulturlivet åpner opp (igjen) 😍

Lurer du på hvilke arrangement du kan dra på nå som alt har åpnet opp? Vi har laget en liste om hva som skjer fremover for å holde deg oppdatert. 😉

Følg oss på Instagram og Facebook for konkurranser!

Oslo Nye Teater | Byens spor

BYENS SPOR blir endelig teater. Dette er et storslått episk verk om Oslo i etterkrigstiden, og første bok i serien er nå dramatisert for teater. Her blir vi kjent med Oslo, gatene som binder byen sammen og menneskene som bor i dem.  Petter Næss’ regi, følger vi den lille familien Ewald og Maj Kristoffersen, og deres sønn Jesper. De bor i en typisk bygård på Fagerborg på Oslos vestkant, der alle kjenner alle. Jesper er ikke like flink til alt, men han er svært god til å lytte. I forestillingen er det Nils Petter Molvær som på magisk vis fanger lyden av Oslo.

Nysgjerrig på andre forestillinger på Oslo Nye Teater? Sjekk ut programmet her

Latter | Gullalderen

Etter de kritikerroste publikumssuksessene Hurra for Andersen (2004), Litt av en mann (2009) og Litt av en sommer (2011) står Rune Andersen og Espen Beranek Holm endelig sammen på scenen igjen. Gullalderen er et nytt show spekket med satire, parodier og musikk der tv-personligheter, politikere, artister og konspirasjonsteoretikere får frekventere podiet i rikt monn. Om disse eksistensene gjør vår samtid til en Gullalder er ikke godt å si, men Rune og Espen gir dem i alle fall sjansen og slipper dem til.

Latter har mange andre forestillinger tilgjengelige, klikk her for å se

Oslo Spektrum & DNB Arena| Bryan Adams

Bryan Adams er kjent for de fleste. Han har mange roller. Han er sanger, låtskriver, produsent, fotograf, filantrop og aktivist. Han har også hatt særdeles stor innflytelse på populærmusikken i over fire tiår. Siden han slo gjennom på 80-tallet har Bryan Adams fått både unge og gamle fans til å synge med.

Det bare å glede seg til en kveld med flotte ballader og ikoniske rockehits, når Bryan Adams besøker Oslo Spektrum onsdag 20. april 2022 

Flere konserter? Klikk her

Sentrum Scene | Passenger

Den svært populære britiske singer/songwriteren solgte ut samme sted i 2014 og 2016. Passenger er mest kjent for megahiten «Let Her Go», låta som nå har passert utrolige to milliarder visninger på YouTube og én milliard avspillinger på Spotify!

Sjekk ut hele programmet på Sentrum Scene/Rockefeller/John Dee her.

Blå | Pale Honey

Svenske Pale Honey lager nydelig, minimalistisk indie-rock og har mottatt strålende kritikker i Sverige. Til våren stikker de endelig på Skandinaviaturné, og den 1. april spiller de for første gang det nye materialet fra albumet Some Time, Alone på Blå!

Programmet på Blå finner du her

Ole Bull Scene | dePresno

dePresno ble en av de mest spennende nykommerne fra Bergen etter at han ut fra intet slapp sin første singel “Forever” i mai 2015. Høsten 2016 fikk dePresno sitt ordentlige gjennombrudd med singelen “Hide And Seek” som var en av de mest spilte låtene på P3 det halvåret. Det er på scenen dePresno virkelig fanger og engasjerer publikum med sin helt unike sangstemme og ærlige popmusikk. De siste årene har han holdt flere minneverdige konserter på bl.a. by:Larm, Eurosonic, The Great Escape samt vært på Europaturné med AURORA.  Nå er han klar for Bergen og Ole bull Scene 22. Februar

Resten av programmet kan du se her

Parkteatret | The Kåss Furuseths, Extravaganza

Else og Cecilie Ramona vil rett og slett feire livet, og inviterer til et extravaganza av et show. Det blir pyro, det blir overraskelsesgjester, det blir musikk, det blir lols – det blir en 360 fuck you til grønnkålsamfunnet vi lever i, og sist men ikke minst, vi skal heie Cecilie Ramona ut i enda en mammaperm!

Programmet til Parkteatret kan du se her