Nyheter

Sjekk ut konserthøsten på Vulkan og Krøsset!

Endelig kan dørene på Vulkan Arena og Krøsset åpnes, og de to venuene på Vulkan i Oslo gleder seg stort til å ønske dere velkommen!

Billetter til Vulkan & Krøsset

Høsten blir annerledes, men den skal bli fin. Vulkan Arena og Krøsset kommer til å gjennomføre en haug av sine planlagte konserter, også med deres splitter nye galleri på Vulkan Arena! Bli med på stemningsfulle og fantastiske intimkonserter når ditt favorittband eller artist står på scenen.

Med hensyn til smittevernsreglement er kapasiteten på alle offentlige konserter redusert til 200 besøkende (58 på Krøsset), og Vulkan Arena og Krøsset tar smittevern på alvor. Det blir sittende konserter med drikkebestilling fra bord og avstandsregel mellom gjestene. Med andre ord en helt unik konsertopplevelse! Les mer om smittevern her: vulkanarena.no/info/

Nå tilbyr Vulkan Arena og Krøsset refusjonsgaranti! De ønsker at du skal kunne kjøpe billett til høstens konserter og føle deg trygg på at du får igjen pengene dersom myndighetene kommer med nye retningslinjer og arrangementet ikke blir gjennomført. Les mer om det her https://vulkanarena.no/info/

Se høstprogram for Vulkan Arena og Krøsset, og finn billetter her: https://vulkanarena.no/

For å navigere deg gjennom høstens konserter hos Vulkan Arena og Krøsset har de laget sjangerplakater, slik at du lett kan finne konserter du er interessert i! Stikk på konsert med favorittbandet, eller møt opp for en unik konsertopplevelse med et band eller artist du aldri har hørt før. Det blir uansett masse råe og fantastiske konserter i sjangrene rock, pop, folk, americana, viser og mye mer på Vulkan Arena og Krøsset denne høsten!