Nyheter

Fyller du 25 år i oktober? Da kan du og en venn komme gratis inn på et valgfritt arrangement på John Dee!

Hva har Susanne Sundfør, Queens of the Stone Age, Robyn, Muse, Lars Winnerbäck, Veronica Maggio, Deftones, Van Morrison, Highasakite, Madrugada, Dave og Mastodon til felles? Jo, alle disse artistene og mange flere har spilt på John Dee opp gjennom årene.

Finn billetter

2.500 konserter på 25 år – John Dee feirer 25-årsjubileum!

Fyller du også 25 år i oktober? Da kan du og en venn komme gratis inn på et valgfritt arrangement på John Dee! Se retningslinjer nederst i artikkelen*

Over 2.500 artister spilt på John Dee siden starten i 1997. Nå har Rockefellers lillebror vokst seg stor og bred, og feirer 25-års jubileum i oktober!
I anledning jubileet har lokalene blitt pusset opp, kapasiteten er økt og de har fått en flunkende ny logo. I tillegg er de scenetekniske fasilitetene oppgradert og tilpasset et større lokale med ny digital lydmikser og ny lyspakke. Med disse nye oppgraderingene ligger forholdene godt til rette for minst 25 nye år med drift på den legendariske klubben, og de gleder seg til å vise fram den nyoppussede jubilanten til både nye og gamle publikummere.

I jubileumsmåneden oktober kliner de til med blant annet eksklusiv ekstrakonsert med Skambankt, som spilte en av sine første Oslo-konserter på nettopp John Dee. I tillegg kan du oppleve Jaga Jazzist som gjør en eksklusiv klubbkonsert, rap-legenden GZA, rockerne i Trail of Dead, country-kometen Sam Outlaw og den engelske singer/songwriter-kongen Tom McRae, blant mange flere.

Se komplett program HER.

* Dersom du også fyller 25 år i oktober 2022, kan du og en venn komme inn gratis på et valgfritt arrangement på John Dee i oktober 2022. Send en e-post med emne: «John Dee 25 år» til [email protected], og skriv hvilket arrangement du ønsker å komme på.

N.B. Begrensede plasser. Legitimasjon og alder vil bli sjekket av vakter i døra på arrangementet