Nyheter

Homecoming for The First Lady!

Forbudet mot proffboksing i Norge blir opphevet og Norges ubeseirede boksedronning – The First Lady – Cecilia Brækhus kan endelig bokse på norsk jord i Oslo Spektrum lørdag 1. oktober 2016!

«Endelig! Jeg er henrykt for å endelig få muligheten til å bokse på norsk jord. Dette har vært den store drivkraften de siste årene», sier Cecilia Brækhus.

Det historiske bokstevnet finner sted i  Oslo Spektrum lørdag 1. oktober. Det blir en spektakulær helaften med flere boksekamper, og Cecilia Brækhus vil skape idrettshistorie når hun entrer ringen i hovedstaden. «Jeg vil gjerne få takke mine fantastiske samarbeidspartnere og støttespillere, både sportslige og politiske. Det er mange som har jobbet hardt i lang tid for å gjøre dette mulig. Nå skal vi lage boksefest for det norske folk», sier Cecilia Brækhus.

Cecilia Brækhus - Announce

Proffboksing har vært forbudt i Norge siden 1981, og Cecilia Brækhus og andre norske proffboksere har vært tvunget til å utøve sin sport i utlandet. I 2015 fikk Cecilia Brækhus avslag på sin første søknad om å få arrangere boksestevne på norsk jord, men etter en lang prosess har søknaden nå gått gjennom og det er endelig klart for kamp!

Cecilia Brækhus, kjent som The First Lady, er ubeseiret i sine 28 kamper som proffbokser. Hun er innehaver av WBC, WBA, IBF og WBO-titlene, og neste gang hun skal forsvare beltene skjer det i Oslo Spektrum. Motstander offentliggjøres senere.

Vi inviterer publikum til en fantastisk helaften med 8 boksere, 4 kamper, artister og DJs. Velkommen til boksefest i Oslo Spektrum lørdag 1. oktober kl. 19.00!

Billetter går i salg allerede i morgen – onsdag 30. juni kl. 09.00