Nyheter

Festivalsommeren 2022

Føler du starten av året allerede har vart en evighet? Lei av vintermørket og vendt tankene mot varmere tider? Vi i Ticketmaster-teamet kommer med gode nyheter og en liten sniktitt på hva som venter oss i sommer.

I år meldes det om tiiiiidenes festivalsommer, og lineupen på festivalene er kruttsterke💥 Vi har laget en oversikt over festivalene du absolutt ikke kan gå glipp av i år! Sjekk ut sommerens heiteste festivaler 🔥👇

Stavernfestivalen

«Skal du på Stavern i år eller????» Stavernfestivalen går av stabelen 7. til 9. juli og kan allerede skimte med en knakanes god lineup. På Stavern får du en herlig miks av de største artistene og fremadstormende musikere med etablerte navn. Her ser du de beste og mest hitliste-aktuelle internasjonale artistene på Norges-scenen!

Foreløpig lineup: Major Lazer, Astrid S, girl in red, Sondre Justad, Kamelen, Isah & Dutty Dior og Lars Winnerbäck.

Stavernfestivalen tilbyr et større, bedre og villere helhetsprodukt enn noen gang for 2022. Det innebærer blant annet et fyldig utvalg av opplevelser på arenaen og en festivalcamp med plass til opp mot 8.000 campere (😱)

Øyafestivalen

Fra 9. til 13 august er det bare å ta turen til Tøyenparken i Oslo. På Øya får du landets største og mest varierte festivalprogram, med hovedvekt på ny og aktuell musikk. Her vil du kunne oppleve etablerte stjerner og finne dine framtidige favorittartister. Øyafestivalen byr på det absolutt beste fra inn- og utland, i en stor mengde stilarter.

Festivalpass er allerede utsolgt, så om du har lyst til å være med på festen, må du sikre deg dagspass asap. Onsdag kan du se godbitene som GORILLAZ og Arif. Torsdag er Nick Cave & The bad seed og girl in red som står for å skape god stemning. Fredag kan vi forvente at Dagny og Suede varmer opp til helgen. mens Aurora, Kvelertak og First Aid Kit kommer å ta Tøyenparken til et nytt nivå på Lørdag.

Resten av lineupen kan du se her

Slottsfjell Festivalen

Etter pandemi og et par års fravær er Slottsfjell endelig tilbake 💕 Det er bare å finne frem dine feteste festivalklær og sette av 13. og 14. juli 2022 i kalenderen. For en ting er sikkert: Du vil ikke gå glipp av tidenes fest i Norges feteste sommerby! Slottsfjell flytter ned til Kaldsnes på Nøtterøy-siden av byfjorden, bare fire minutter gange fra Tønsberg Brygge.

Lineupen kan blant annet skimte med noen av de største nasjonale og internasjonale artistene. Karpe, Måneskin, Lewis Capaldi, Sigrid og Matoma er bare noen av artistene som allerede er klare for festivalen. Sjekk ut foreløpig lineup her.

Når lyden fra hovedscenen har stilnet på festivalområdet, inviterer Slottsfjell 2022 gjestene til landets største nattklubb, blant annet inspirert av TV-serien Babylon Berlin. Internasjonale og nasjonale DJ-er og artister vil sørge for tidenes fest frem til solen går opp igjen.

Kadetten

Den populære strandfestivalen Kadetten i Oslofjorden har siden starten i 2018 etablert seg som årets høydepunkt for et yngre publikum. Festivalen har presentert morgendagens verdensstjerner og kritikerrost program for et stadig større publikum.

En vill line-up består blant annet av: Megan Thee Stallion, Jack Harlow, Burna Boy, Stormzy og Dutty Dior. Sjekk foreløpig lineup her.

NEON Festival

Norges aller største artister skal til EC Dahls Arena i Trondheim, for noe som må bli en fantastisk sommerkveld. NEON Festival har vokst fra en liten idé til det i dag stolt kan presenteres som en realitet. Vi er sikre på at dette blir en kveld med det beste norsk musikk har å tilby, og vi kan ikke vente til vi står der sammen med hele sommeren foran oss!

På NEON kan vi finne artister som: Karpe, Highasakite, Lemaitre, Kamelen og Arif. sjekk resten av lineup her

Bergenfest

«Hallaisen Tjommi, skal du bli med på Bergenfest i år?» mellom de 7 fjellene sparkes den store festival-sesongen i gang! Koengen er klar for å ta i mot musikk-tørste entusiaster for en 5-dagers fest mellom 14.-18. juni.

Vi kan nevne blant annet at: Biffy Clyro, Karpe, Robyn, Passenger og girl in red skal være med på festen. Vil du se resten av lineup? Trykk her

Ta på deg sydvesten, solkrem, dansestøvler og heng i før billettene forsvinner 🕺💃

Findings

Findings Festival inviterer til den ultimate sommeravslutningen på Bislett Stadion. Festivalen har vært utsolgt flere år på rad, med 20.000 besøkende hver dag.

I år kan vi finne en helt sykt lineup med blant annet: Tiesto, Jason Derulo og Victor leksell.

Resten av artistene finner du her

Palmesus

Palmesus er Skandinavias største strandfest og foregår på Bystranda midt i Kristiansand sentrum 1.-2. juli. I løpet av denne magiske helgen vil tilreisende kunne nyte sol, sommer, artister og underholdning i verdensklasse! Her snakker vi gåsehudfremkallende minner for livet med over 40.000 andre strandløver. 🦁

Spent på lineup? Vi kan vel fortelle at David Guetta, Salvatore Ganacci og Asap Rocky er blant de som kommer til bystranda, resten av artistene kan du lese her

Tons of Rock

Tons of Rock har på seks år blitt det store, årlige samlingspunktet for rock- og metalpublikummet i Norge. 3 dager til ende samles fansen til felles musikkopplevelser og bonding i Oslo

«Scream for me Oslo!» er blant annet det vi kommer å høre når Bruce Dickinson og Iron Maiden besøker Ekebergsletta. andre band som skal være med i årets versjon er Europe, Deep Purple, Bring me the horizon og Turbonegro.

Lineup er ikke helt ferdig. men du kan sjekke den Her

PiP- Piknik i Parken

PiP- Piknik i parken er definitiv en av de mest koseligste festivaler i Norge. Festivalen, som finnes sted i hjerte av Oslo. Har fokus på kvalitet og god musikk, med en tilbakelent og intim atmosfære. Bak festivalen står noen av musikk-Norges mest erfarne mennesker med et ønske om å skape en festival som går tilbake til røttene av hva en festival skal være; en unik opplevelse i fantastiske rammer

I år får vi se artister som Robyn, Two Doors Cinema Club og Röyksopp. om det ikke er nok for deg, så kan du se resten av lineup Her