Nyheter

Review

Drøm deg bort til 2021✨

Dette er tiden for å drømme seg bort til 2021. Det blir året hvor vi samles for å nyte fantastisk musikk, teater og sport. Det er lov å drømme, for 2021 blir året for de store kulturopplevelsene. Så la oss sammen spole frem til neste år, og begynne å glede oss allerede nå

See available tickets

KARPE – SAS Spektrum x 10| Oslo Spektrum, Oslo | 7. august – 28. august 2021

Karpe må allerede ha sett inn i spåkulen da de slapp nyheten om 10 konserter i Oslo Spektrum sent 2019.  Det musikalske prosjektet SAS PLUS / SAS PUSSY er langt fra over. Chirag og Magdi lover nemlig det sjukeste liveshowet noensinne når de i 2021 inntar Oslos storstue i en hel måned – denne gangen for å holde hele ti konserter. Karpe har spilt i Spektrum flere ganger tidligere. Første gang i 2013 med ett utsolgt show, etter suksessen med Kors på halsen, ti kniver i hjertet, mor og far i døden. Andre gang i 2017 med tre utsolgte konserter som en del av Heisann Montebello. I 2021 inviterer de altså til hele ti kvelder og som vi gleder oss!

Billetter finner du HER!

 

Hans Morten Hansen – Natural Born Komiker | Latter, Oslo | 14. januar 2021 – 30. januar 2021

Hans Morten Hansen er endelig klar med et nytt soloshow, som har fått tittelen «Natural Born Komiker».
Etter fem soloforestillinger og et gigantisk jubileumsshow som solgte ut to DNB Arenaer i Stavanger er det duket for nok en helaften med skamløgne historier og observasjoner fra en av Norges favorittkomiker.

Billetter finner du HER

Bryan Adams| DNB Arena, Stavanger & Oslo Spektrum, Oslo | 20. april 2021 & 21. april 2021

Fantastiske Bryan Adams skulle vært i Norge i år, men hele turneen er nå flyttet. Nye datoer er 20. april 2021 i Stavanger og 21. april 2021 i Oslo, og det er fortsatt ledige billetter!
Bli med på allsang til udødelige hits som «(Everything I Do) I Do It For You», «Can’t Stop This Thing We’ve Started», «Summer of ‘69» og «Heaven».

Billetter finner du HER!

Seven Worlds, One Planet | Oslo Spektrum, Oslo | 8. mars 2021

BBC Studios-serien “Seven Worlds, One Planet” har inspirert generasjoner og bidratt til å forme menneskers syn på planeten. Med sine fantastiske bilder bringer disse programmene jordens mirakler til seere over hele verden, og får dem til å reflektere over tilstanden til planeten vår.Seerne blir tatt med på en episk reise, der utrolige krefter for millioner av år siden rev jordskorpen fra hverandre og skapte de syv kontinenter – hvert med sitt distinkte klima, topografi og unike fauna og flora. Reisen går gjennom syv verdener, hver med sin egen historie – fra de fargerike paradisene i Sør-Amerika til det uendelige utstrakte Asia, fra den islagte verdenen i Antarktis til den brennende varmen i Afrika, fra Nord-Amerika via Australia til vår umiddelbare nærhet; Europa. Velkommen til en kveld med BBC-fotografenes praktfulle bilder, akkompagnert av Hans Zimmers mektige musikk – fremført av et filharmonisk orkester i toppklasse i Oslo Spektrum mandag 8. mars 2021

Billetter finner du HER!

Hans Zimmer | Telenor Arena, Fornebu| 31. mars 2021

Vil du heller bytte ut naturbildene med Hans Zimmer? Den Oscar-, Grammy- og Golden Globe-vinnende komponisten Hans Zimmer returnerer til Telenor Arena, påsken 2021, som en del av en større arenaturné gjennom Europa. Hans Zimmer Live 2021 er et helt nytt show, hvor Zimmer tar med seg både band, orkester og et kor for å fremføre hit-komposisjoner fra fansens favorittfilmer, så vel som nyere materiale. I tillegg vil Zimmer fremføre stykker som sjeldent fremføres live.

Billetter finner du HER!

 

Dagfinn Lyngbø – Kjøreregler i forbindelse med koloniseringen av Mars | Latter, Oslo | 10. februar 2021 – 27. mars 2021

Norges mest kritikerroste og mestselgende komiker, Dagfinn Lyngbø, er endelig tilbake med en ren standupforestilling!
Vi skal til Mars og dette er ikke noe Dagfinn Lyngbø har funnet på. NASA sier det.
Og det er ikke så lenge til heller. Og det kan bli stress.
Gled dere til en festaften som kommer til å nå nye høyder – av og med selveste, DAGFINN LYNGBØ!

Billetter finner du HER!

BROCKHAMPTON | Sentrum Scene, Oslo | 30. april 2021

BROCKHAMPTON kaller seg selv for «verdens største boyband» og har med det redefinert begrepet. 30. april sparker de i gang sin europaturné på Sentrum Scene! Hiphop-kollektivet fra Texas og består av et drøyt dusin veldig ulike artister og kreative hoder, som omfavner alle roller fra managere, kreative ledere, designere, webdesignere, fotografer, videoregissører, produsenter og rappere – som leverer en pakke med musikk, merch og filmer.

Billetter finner du HER!

Nøtteknekkeren | Grieghallen, Bergen| 17. januar 2021

Premieren på balletten «Nøtteknekkeren» fant sted på Mariinskij-teateret i St. Petersburg i 1892. «Nøtteknekkeren» er et eventyr med flere tema – en morsom julestemning, et mysterium og en mystikk som er veldig karakteristisk for Hoffmanns arbeider. For publikum – både barn og voksne – har denne ballettforestillingen blitt en virkelig spennende og sjarmerende nyttårshistorie, da nesten ingen jul eller nyttårsfeiring foregår uten disse fantastiske og livskloke eventyrheltene.

Billetter finner du HER!

Luke Elliot | Rockefeller, Oslo & Lille Ole Bull, Bergen | 14. januar & 19. januar 2021

Med ny singel 24.januar 2020 og nytt album 24. april 2020, er Luke Elliot nå klar for å vise verden hva han har jobbet med de siste årene. «The Big Wind», oppfølgeren til suksessen «Dressed For The Occasion», skal endelig se dagens lys.

Billetter finner du HER

Ivan Ave | Rockefeller, Oslo | 15. januar 2021

Ivan Ave slapp 24. april sitt tredje «Double Goodbyes», som allerede har høstet strålende kritikker i både inn- og utland. 15.januar er det duket for en festkveld på Rockefeller.

Billetter finner du HER

 

Ed Gamble | Chat Noir, Oslo | 24. januar 2021

Ed Gamble kommer til Norge på sin første Europaturne etter å ha utvidet den lenge utsolgte «Blizzard» turnéen i UK to ganger. Han slapp sin første comedy special på Amazon Prime i år, og har vært profilert på blant annet Live at the Apollo, The Royal Variety Performance, The Russell Howard Hour, Live at the Comedy Store og Conan.

Billetter finner du HER!

 

Hellbillies – 30 år på vegen | Greighallen, Bergen –  Oseanea Os Kunst og Kultursenter, Os & Oslo Konserthust, Oslo | 10. februar 2021, 11. februar 2021, 6. mars 2021

I løpet av sine 30 år på veien har Hellbillies vært en stødig leverandør av perler til den norske sangskatten, samtidig som de har opparbeidet seg en status som et av vår tids mest vitale rockeband.

Billetter finner du HER!

 

 

Russel Howard | Grieghallen, Bergen | 16. april 2021

I april 2021 har du mulighet til å se en av Storbritannias største komikerstjerner, Russell Howard, på scenen i Peer Gynt-salen! Komikeren er for tiden aktuell med Netflix-spesialen «Recalibrate: The Russell Howard Hour» som er sett av over 127 millioner

Billetter finner du HER!