Nyheter

Chris Holsten er klar for ny konsert i OSLO SPEKTRUM og «REKK OPP HÅNDA TURNÉ»

De siste årene har uten tvil vært omveltende for Chris Holsten, som tok steget opp og ble en av landets største artister da han slapp singelen «Smilet i ditt eget speil» i 2021. Låten som lå nummer én på radiolista i mange uker og har så langt solgt til 8x platina med 30 millioner strømminger.

Finn billetter

Han fulgte opp med singler som «For Evig» og «Slå hjerte, slå», og debutalbumet «Bak en fasade». Albumet har så langt strømmet over 80 millioner ganger (3x platina), og Holsten mottok Årets Låt og Årets Artist under P3 Gull 2022 samt Spellemannprisen for Årets Låt 2022, for andre gang på rad for «Smilet i ditt eget speil» («Hvis verden» 2020).

Siden har det gått slag i slag for artisten fra Lillestrøm og i fjoråret ble avsluttet med en utsolgt konsert i Oslo Spektrum, som var en barndomsdrøm som gikk i oppfyllelse. Nå er han klar for å fylle Oslos storstue igjen og inviterer også publikum til «REKK OPP HÅNDA TURNÉ».

Tiden siden Oslo Spektrum konserten i fjor har artisten brukt godt og han har allerede sluppet smakebiter fra det kommende oppfølgeralbumet «Gå bli lykkelig, du» som slippes 22. september.

Billetter til konserten i Oslo Spektrum er i salg på onsdag 6. september kl. 10:00

Det er ingen aldersgrense i Oslo Spektrum, men barn under 13 år må komme i følge med en voksen.