Nyheter

blink-182 returnerer med massiv turné og ny musikk!

For første gang på nesten 10 år får vi igjen oppleve Mark, Tom og Travis! Den nye singelen «Edging» kommer allerede på fredag, og på mandag slippes billettene til konserten med blink-182 i Oslo Spektrum 14. september 2023. Her blir det rift om plassene!

Billettsalg mandag 17. okt. kl. 10:00!

Den populære, prisvinnende gruppa blink-182 har annonsert sin største turné noensinne, en verdensomspennende begivenhet, hvor Mark Hoppus, Tom DeLonge og Travis Barker gjenforenes for første gang på nesten 10 år. Turnéen er produsert av Live Nation, og bandet besøker både Latin-Amerika, Nord-Amerika, Europa, Australia og New Zealand fra mars 2023 til februar 2024. Vi er utrolig glade for at Norge er et av landene på plakaten.

Siden deres spede begynnelse for nesten 30 år siden, da gutta begynte å spille i en garasje i San Diego, har blink-182 solgt over femti millioner album og rocket publikum fra Adelaide til Zürich. Gruppa har vært et av de definerende bandene i sin generasjon, og The New York Times har skrevet at «No punk band of the 1990s has been more influential than ‘blink-182’.”

Tom DeLonge er tilbake 🙌 © Jack Bridgland

Bandet har allerede mottatt et imponerende antall platina-plater og levert massive hitsingler, men nå ser de frem til å gi ut sitt 10. studioalbum. Den nye singelen markerer første gang på et tiår hvor originalmedlemmene igjen har vært i studio sammen.

Nå som DeLonge er tilbake etter nesten et tiår, kan fans forvente den elektriske magien trioen har blitt kjent for på scenen. Med deres nye album, som kommer i 2023, er blink-182 klare for å møte fremtiden sammen.

Nå er det bare å tenke What’s my age again? og gjøre seg klar til konsert!


Bill. kr. 1 145,- / 850,- / 655,- + avg.

Det er ingen aldersgrense, men barn under 13 år må komme i følge med en voksen.