Nyheter

Årets julegavetips: Gi en konsertopplevelse i julegave

Hva er vel bedre enn å gi bort en live-opplevelse i julegave? Gi bort et minne for livet - den perfekte gaven til en som har alt!

Sjekk ut våre julegavetips

Julegavetips: Musikk

Shawn Mendes

Årets julegave til en du er glad i?  Den kanadiske superstjernen Shawn Mendes skal ut på ny verdensturné med albumet «Wonder». 18.mars 2022 inntar han Telenor Arena, og publikum kan glede seg til et fantastisk show!

18. mars 2022
Telenor Arena, Fornebu

Imagine Dragons

Få med deg Imagine Dragons «Mercury Tour» på Bergenhus Festning – Koengen 27. juni 2022! Ta med deg en du er glad i på konsert – dette blir bandets eneste konsert i Norge i 2022.

27. juni 2022
Bergenhus Festning – Koengen, Bergen

Swedish House Mafia

Gled noen med elektronikabeats under juletreet! Den svenske supergruppa bestående av Sebastian Ingrosso, Axwell og Steve Angello skal på sin første turné siden 2012. Ses vi på Telenor Arena i november neste år?

11. november 2022
Telenor Arena, Fornebu

Karpe SAS Spektrum x10

Det musikalske prosjektet SAS PLUS / SAS PUSSY er langt fra over. Chirag og Magdi lover nemlig det sjukeste liveshowet noensinne når de i 2022 inntar Oslos storstue i en hel måned – denne gangen for å holde hele ti konserter.

August 2022
Oslo Spektrum, Oslo

Dua Lipa

Gled noen med Dua Lipa-billetter under juletreet! Dua Lipa har etablert seg som en av verdens største popartister, og i 2022 tar hun turen tilbake på et etterlengtet Norgesbesøk! Søndag 26. juni inntar stjernen endelig Oslo Spektrum med sin «Future Nostalgia Tour», og med seg som special guest har hun den svenske popsensasjonen Tove Lo.

26. juni 2022
Oslo Spektrum, Oslo

Black Pumas

Black Pumas er det suksessfulle resultatet av samarbeidet mellom produsent og multi-instrumentalist Adrian Quesada og singer/songwriter Eric Burton. Austin-duoen slapp sitt Grammy-nominerte debutalbum i 2019 – spekket med psykedelisk soul. En perfekt julegave!

18. juni 2022
Rockefeller, Oslo

Gabrielle & Veronica Maggio

Den 1. april 2022 blir det fest i Oslo Spektrum der to makeløse liveartister spiller intet mindre enn en fullverdig konsert hver – med et eksplosivt, dansbart og rørende show i like deler. Etter to års pause fra scenen er det mye følelser og energi som skal forløses i en konsertkveld av kaliber!

1. april 2022
Oslo Spektrum, Oslo

Sting – My Songs

Den kritikerroste verdensturneen kommer til Bergen neste sommer! Sting sin «My Songs» World Tour er en dynamisk og livlig konsert som inneholder hans mest kjente sanger gjennom karrieren som soloartist og i The Police. Konserten er hyllet som en mesterlig opplevelse fra start til slutt og tar fansen med på en musikalsk reise gjennom tiden, med hits som “Fields of Gold”, “Shape of my Heart”, “Roxanne” og “Demolition Man” som utgjør et uforglemmelig show. 

22. juni 2022
Bergenhus Festning, Bergen

Stig Brenner

Stig Brenner er en av våre mest distinkte stemmer og en trollmann som sømløst mikser hip hop, R&B og pop til en helt unik lyd. Det blir en fantastisk kveld for historiebøkene når han inntar Oslo Spektrum den 12. mars 2022! 

12. mars 2022
Oslo Spektrum, Oslo

Alicia Keys

Ta med deg en du er glad i på Alicia Keys sin «Alicia – The World Tour»! Det blir garantert en en magisk konsertopplevelse når ikonet igjen inntar Oslo Spektrum i juni 2022.

17. juni 2022
Oslo Spektrum, Oslo

Sondre Justad – Reisen til Spektrum

Sondre Justad vender endelig tilbake til scenen, og inviterer til hele to kvelder i Oslo Spektrum 25. og 26. mars (utsolgt) neste år. Med Reisen til Spektrum ønsker Sondre Justad å bygge et fellesskap, kommunisere direkte publikummet sitt og gi de alle en unik opplevelse som varer fra billetten er kjøpt til man møtes i i slutten av mars. En perfekt julegave!

25. mars 2022
Oslo Spektrum, Oslo

iann dior

Nest år skal stjerneskuddet iann dior ut på en ambisiøs headliner-turné i Europa under navnet Better Things Tour som vil ta han til 23 byer, og heldigvis tar han også turen innom Oslo og Sentrum Scene mandag 21. februar 2022. Ses vi der?

21. februar 2022
Sentrum Scene, Oslo

Sigrid

For en reise det har vært for Sigrid fra «Don´t kill my vibe» i 2017 og frem til herlige «Mirror» i mai i år. Endelig tar hun steget opp og skal fylle Oslo storstue til randen fredag 6. mai 2022. Det er bare å glede seg – det loves full overtenning!

6. mai 2022
Oslo Spektrum, Oslo

Yungblud

Yungblud treffer fanskaren sin rett i hjertet med pop-punk, politiske tekster, rap-drivende produksjoner og rebelsk holdning. Den britiske låtskriveren, sangeren og multiinstrumentalisten tar turen til Oslo og Sentrum Scene på sin «Life On Mars»-turné neste år!

29. mai 2022
Sentrum Scene, Oslo

The Lumineers

The Lumineers vender endelig tilbake til Norge med det ettertraktede fjerde albumet «Brightside» for en uforglemmelig konsert i Oslo Spektrum 8. februar 2022! Forrige gang The Lumineers var på besøk i Norge måtte konserten flyttes til en større scene på grunn av enorm pågang. Gi en minneverdig konsertopplevelse med et av verdens beste liveband i julegave!

8. februar 2022
Oslo Spektrum, Oslo

Alice Cooper

Alice Cooper har med sine karakteristiske sceneshow sjokkert og underholdt publikum verden over i en årrekke! Nå er skrekkrockens far klar for ny turné, og tirsdag 7. juni 2022 kan du oppleve ham i Oslo Spektrum. Med seg som special guests har han, Airbourne.

7. juni 2022
Oslo Spektrum, Oslo

Andrea Bocelli

Årets julegave til en du er glad i? Dypt elskede og verdensberømte Andrea Bocelli kommer endelig tilbake til Norge! Den levende legenden vil ta pusten fra publikum med hans ekstraordinære stemme, et symfoniorkester og et storslått kor på Telenor Arena den 7. april 2022.

7. april 2022
Telenor Arena, Fornebu

Rufus Wainwright

Hyllet av The New York Times for hans «genuine originalitet» – sangeren, låtskriveren og komponisten Rufus Wainwright returnerer til Norge! Han slapp det Grammy-nominerte albumet Unfollow the Rules i 2020, og den 18. mars 2022 inntar han Sentrum Scene.

18. mars 2022
Sentrum Scene, Oslo

Star Wars a New Hope Live in Concert

Gi en du er glad i en minneverdig opplevelse! Filmsuksessen Star Wars: A New Hope, Live In Concert vises i sin helhet på et stort lerret samtidig som Stockholm Concert Orchestra spiller den mektige originalmusikken av John Williams. Gå ikke glipp av muligheten til å oppleve denne klassikeren på en helt ny måte!

23. april 2022
Oslo Spektrum, Oslo

Brad Paisley

Den amerikanske countrystjernen Brad Paisley kommer tilbake til Norge for å gjøre to unike konserter i Norge sommeren 2022. Gjør deg klar for en fantastisk og ellevill kveld med en av vår tids største countryartister.

22. juli 2022
Bergenhus Festning, Bergen

24. juli 2022
Festningen, Trondheim

Ghost

Det kritikerroste metalbandet Ghost inntar Oslo Spektrum lørdag 30. april! Med seg som support har de Uncle Acid & The Deadbeats og Twin Temple.

30. april 2022
Oslo Spektrum, Oslo

Hans Zimmer

18. februar 2022
Telenor Arena, Fornebu

Future Islands

24. februar 2022
Sentrum Scene, Oslo

Our Planet Live In Concert

16. oktober 2022
Oslo Spektrum, Oslo

Sabaton – The Tour To End All Tours

4. mars 2022
Oslo Spektrum, Oslo

Seven Worlds, One Planet

5. mars 2022
Oslo Spektrum, Oslo

SYML

5. mars 2022
Parkteatret Scene, Oslo

Amon Amarth & Machine Head

23. september 2022
Oslo Spektrum, Oslo

Robert Plant & Alison Krauss

Gi bort et minne for livet i julegave! Robert Plant og Alison Krauss, den usannsynlig og fascinerende sammensetning av en av rockens største frontfigurer og en av country-musikkens mest hyllete artister. I 2007 slapp duoen Raising Sand, ett av de mest anerkjente albumene i det 21. århundre. Nå, etter fjorten år, returnerer de to ikonene med albumet Raise the Roof, og tar turen til både Bergen og Hamar.

1. juli 2022
Tjuvholmen Arena, Hamar

2. juli 2022
Bergenhus Festning, Bergen

The Antlers

27. mars 2022
Parkteatret Scene, Oslo

Judas Priest

14. juni 2022
DNB Arena, Stavanger

Toto – Dogz of Oz Tour

16. august 2022
Sverresborg Museum, Trondheim

18. august 2022
Nedre Foss Park, Oslo

19. august 2022
Bergenhus Festning, Bergen

Louis Tomlinson

27. mars 2022
Oslo Spektrum, Oslo

Evanescence

15. juni 2022
Oslo Spektrum, Oslo

Band of Horses

22. & 23 februar 2022
Rockefeller, Oslo

Sjekk ut alle våre julegavetips her.