Jul

Årets julegavetips: Gi en konsertopplevelse i julegave

Hva er vel bedre enn å gi bort en live-opplevelse i julegave? Gi bort et minne for livet - den perfekte gaven til en som har alt!

Sjekk ut våre julegavetips

Julegavetips: Musikk

Louis Tomlinson

Årets julegave til en du er glad i?  Populære Louis Tomlinson kommer tilbake til Oslo Spektrum fredag 1. september 2023! Han er aktuell med singlene «Out of My System» og «Bigger Than Me», hentet fra det kommende albumet «Faith In The Future».

1. september 2023
Oslo Spektrum

Sam Smith

Den ikoniske røsten Sam Smith er endelig tilbake i Norge med et spektakulært sceneshow og splitter nytt materiale fra den kommende platen “Gloria”!

6. mai 2023
Oslo Spektrum

Urbane Totninger

Med sin blanding av standup, parodier, musikk og teater har de fornyet revysjangeren og skapt et show fylt med kvalitet i alle ledd. I 2023 kommer Innlandets aller største showsuksess endelig til Oslo og Chat Noir!

Januar, Februar & Mars 2023
Chat Noir, Oslo

Lizzo

Den Grammy-vinnende sensasjonen Lizzo kommer til Europa med sin «The Special Tour», og starter turneen i Norge! Gjør dere klare til et episk show, når den karismatiske superstjernen inntar scenen i Oslo Spektrum fredag 17. februar, hennes første konsert i Norge! En perfekt julegave!

17. februar 2023
Oslo Spektrum, Oslo

Så som i himmelen

Gled noen med en musikal! Så som i himmelen er historien om den verdensberømte dirigenten, som forelsker seg i jenta fra ICA-butikken og det er historien om den store ener, som lærer om verdien av fellesskap og om det store i det lille.

Januar & Februar 2023
Oslo Nye Teater

Andrea Bocelli

Dypt elskede og verdensberømte Andrea Bocelli kommer endelig tilbake til Norge! Den levende legenden vil ta pusten fra publikum med hans ekstraordinære stemme, et symfoniorkester og et storslått kor på Telenor Arena den 30. mars 2023. En perfekt julegave!

30. mars 2023

Telenor Arena, Fornebu

An evening with Michael Bublé

Verdensstjernen Michael Bublé er tilbake i Norge og på Telenor Arena 12. mars med sitt livs liveshow. Slik har vi aldri sett ham før!

12. mars 2023
Telenor Arena, Fornebu

Sjekk ut alle våre julegavetips her