Nyheter

Arctic Monkeys til Norge i 2023!

Arctic Monkeys annonserer europaturné i april/mai 2023 - og besøker selvsagt Norge!

Billettsalg fredag 14. okt. kl. 10:00!

Etter nyheten om bandets kommende nye album «The Car» som slippes 21. oktober, annonserer nå Arctic Monkeys turne i Europa i april og mai 2023. Inhaler er med som «special guests» på alle datoene. Søndag 30. april står Oslo Spektrum for tur.

Arctic Monkeys - I Wanna Be Yours (Live)
..if you like your coffee hot – let me be your coffee pot

Arctic Monkeys tok musikkverden med storm med sin indierock i 2005. Takket være strålende anmeldelser, jungeltelegrafen og som et av de første bandene til å nyte godt av fordelene ved sosiale medier, ble de raskt en sensasjon i Storbritannia. Albumet «Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not» ble en av de raskest selgende debutene i britisk historie, og innholdet velkjente låter som «I Bet You Look Good on the Dancefloor» og «When the Sun Goes Down».

Siden den gang har kvartetten opparbeidet seg en meget dedikert fanbase langt utover Storbritannias grensen, toppet hitlistene, spilt for utsolgte hus og vunnet flere priser. I år slapp de etterlengtet ny musikk, i form av singlene «Body Paint» og «There’d Better Be A Mirrorball». Nå er det bare å glede seg til album og konsert i Oslos storstue!

Billettpriser
Sitteplasser: 760,-/650,- (+ serviceavgift)
Ståplasser: 560,- (+ serviceavgift)

Aldersgrense
Det er en absolutt 14 års aldersgrense på ståplassene. Kjøper du en ståplass må du kunne legitimere deg. Sitteplassene har ingen aldersgrense, men barn under 13 år kun i følge med voksen.