New Music

Alt du trenger å vite om Karpe – SAS Spektrum i 2021

Karpes musikalske prosjekt SAS PLUS / SAS PUSSY er langt fra over. I morgen 6. desember kl. 08:00 starter billettsalget til de ti konsertene i Oslo Spektrum i 2021. Her er våre beste tips og triks slik at du kan være best mulig forberedt til slippet.

BILLETTKATEGORIER

LOCK & LOAD (Anbefales ikke for personer under 15 år)

Ståplass på gulvet. Anbefales ikke for personer under 15år.

SAS PUSSY

Sitteplass prisnivå 1

SAS PLUS

Sitteplass prisnivå 2

DODI & DIANA

Sitteplass prisnivå 3

Priser

Prisnivå 3: 890,- Ståplasser early bird 1 (BEGRENSET ANTALL): 670,-

Ståplasser early bird 2 (BEG RENSET ANTALL): 750,-

Ståplasser ordinær pris: 870,-

Prisnivå 2: 1170,-

Prisnivå 1: 1430,-

NB! Earlybird-billetter slippes samtidig som øvrige billetter. Første-mann-til-mølla-prinsippet gjelder.
Earlybird var et begrenset antall billetter som ble solgt til billigere pris. Utover det, er det ingen annen forskjell mellom earlybird- og ordinærprisede ståplasser.

Spørsmål rundt slippet

Hvor mange billetter kan man kjøpe til en konsert: Maks 10 per konsert per bruker.

Hvis jeg har kjøpt 10 billetter til en konsert. Kan jeg kjøpe til flere?: Ja, du kan kjøpe billetter til så mange konserter du vil.

 

VIKTIG INFORMASJON OM BILLETTKJØP

Vi vet at ved store konserter går billettene raskt unna, derfor er det viktig å være godt forberedt slik du får muligheten til å sikre deg de billettene du ønsker. Det første du må ha på plass er en Ticketmaster-konto. Har du allerede en konto? Perfekt! Sjekk om du husker passordet ditt, og logg på via Ticketmaster.no. Når du er inne på kontoen din burde du også sjekke at informasjonen din er oppdatert som for eksempel riktig leveringsadresse, telefonnummer og e-postadresse.

SLIK REGISTRERER DU DEG

Gå inn på Ticketmaster.no og finn «Logg inn/registrer» i det høyre hjørnet. Fyll deretter ut de obligatoriske feltene i skjemaet, og finn det arrangementet du er interessert i ved å bruke vår søkemotor. Klikk på «Finn billetter» som sender deg videre til et bestillingsskjema. Oppgi antall billetter du vil ha i ønsker prisnivå, og klikk på «Finn billetter» igjen, eller velg plassering om det interaktive salkartet er tilgjengelig. Klikk på «Fortsett», og du vil nå få beste ledige plass som tilsvarer ditt søk.

Nå ser du bestillingen din på skjermen, og du har 10 minutter til å gjennomføre billettkjøpet. Bestillingen vil bli slettet automatisk om du går over denne tiden. Dersom du velger å betale med kredittkort burde du ha kort og kodebrikken klar for å fylle ut nødvendig informasjon. Transaksjonen er fullført når bekreftelsen vises på skjermen. Vi sender også bekreftelse på e-post, derfor er det viktig at du oppgir riktig e-postadresse. Har du bestilt billettene hjem til postkassen din vil de bli sendt til den adressen som er oppgitt på brukerkontoen din. Husk å sjekke at din registrerte adresse er korrekt før du gjennomfører kjøpet.

FORBEREDELSER TIL BILLETTSALGET

Sjekk at du har nett, og at alt funker slik det skal. Logg deg inn på brukerkontoen din hos Ticketmaster FØR salget starter og søk opp arrangementet. Har du ikke profil må du registrere deg på forhånd. Det kan bli KØ på sidene våre under både forsalget og vanlig salg.

Kø-ordningen blir opprettet i det billettsalget starter. Det er ikke mulig å plassere seg i kø FØR billettsalg, og det er ingen som kan reservere plass i køen ved å åpne flere sider av Ticketmaster. De fleste banker krever Bank-ID/kodebrikke ved handel på internett, så du må ha dette klart ved bestilling. Om du betaler med Klarna må du være over 18 år og kredittverdig.

Ingen kan dessverre garanteres billetter uansett om man er pålogget og klar, dette gjelder også selv om du har havnet i kø. Derfor kan du oppleve at arrangementet er utsolgt når det er din tur til å bestille. Det gjelder også de som eventuelt har medlemskap hos den aktuelle artisten/bandets fanklubb.

KONTAKT TICKETMASTER

Share post