Musikk

Volbeat tilbake til Norge!

VOLBEAT
TELENOR ARENA  – 7. SEPTEMBER 2017

Billetter i salg 1. desember kl. 09:00


De solgte ut Oslo Spektrum på utrolig kort tid sist de var i Oslo, nå er Volbeat klar for sin største og mest storslåtte turné noensinne.

I dag ble det kjent at de danske hardrockerne i Volbeat lanserer en omfattende stadionturné i Europa, i august og september neste når. Til glede for norske fans er Telenor Arena den 7. september et av stoppestedene når bandet lover et livesett bestående av låter de aldri tidligere har gjort live, i kombinasjon med kjente favoritter og nytt materiell.

Største show noensinne!

Med en uttalt visjon om at dette skal og blir deres største og mest ambisiøse headliner-show noensinne og kvelder for historiebøkene, er det lite tvil om at det norske publikum bør notere seg datoen og sikre seg billet snarest. Volbeat, kvartettet som er kjent for sine energiske konserter lover å heve opplevelsen enda noen nivåer med en settliste bestående av et repertoar de aldri tidligere har spilt live, nytt materiale, og selvfølgelig deres største hits. Planene omfatter også en rekke gjesteopptredener.

Vi vil gjøre det spesielt for publikum og oss selv

«Vi har alltid som mål å vokse og heve opplevelsen av produksjon for hver turné vi planlegger. Det er av avgjørende betydning for oss å heve listen, og bringe fans noe helt spesielt i takknemlighet for den støtten fansen viser Volbeat. Denne gangen skal vi fremføre en settliste med sanger vi har aldri har gjort live, sammen med hits og nye låter. Vi vil gjøre det spesielt for publikum og oss selv. Dette kommer til å være en spesiell reise, som vi alle ser frem til å bringe til liv. » sier sanger Michael Poulsen i forbindelse med slippet.

Ordinært billettsalg fra 01.12.16 via Ticketmaster.no kl 09:00.