Musikk

Strømløst på Rockefeller

Strømløst-konseptet er basert på det klassiske MTV Unplugged. Her snakker vi sitteplasser til publikum, lyskastere som byttes ut med stearinlys og publikum som kommer helt tett på artistene.

Rockefeller har i årenes løp hatt stor suksess med konseptet Strømløst. Her har artister som Morten Abel, Bigbang, Seigmen med flere opptrått.

Konseptet er basert på det klassiske MTV Unplugged. Mange husker sikkert legendariske konserter derfra med blant annet Nirvana, R.E.M., Neil Young og Pearl Jam. I all hovedsak dreier det seg om å presentere elektriske artister i en akustisk og neddempet setting. Publikum vil få en annen type kontakt enn på ordinære konserter. En slik ny setting gir nytt liv til klassiske og kjente låter, og artister får presentert en helt ny side av sitt låtskrivervirke.

Strømløst-konsertene holdes i september, oktober og november og du har nå muligheten til å sikre deg billetter til fem helt unike konserter!


Inge Bremnes | 13. september

Med sitt personlige uttrykk og særpregede stemme, og inspirert av blant andre Jeff Buckley, Coldplay, Sigur Rós og Ásgeir Trausti, har artist og låtskriver Inge Bremnes imponert på konserter både i England og Norge.

Billetter >> bit.ly/2vKCFHm

 

Jan Eggum | med Oslo Strings | 19. september

Det sies at Jan Eggum gir melankolien et ansikt, og om noen skal bryte ned den myten må det være Eggum selv. På scenen oser han en humor, varme og livserfaring som de fleste av oss bare kan oppleve nettopp på en Eggum-konsert.

Billetter >> bit.ly/2vKtruK

 

Bendik Brænne | Releasekonsert | 21. september

Med det Spellemann-vinnende debutalbumet «How To Fake it In America», gikk Bendik Brænne fra å være en anerkjent studiomusiker, til å etablere seg som en av landets mest spennende nye soloartister. Nå er Bendik Brænne klar med strømløs slippfest for sitt nye album «The Last Great Country Swindle» på Rockefeller.

Billetter >> bit.ly/2vKjWeT

 

CMA Songwriter Series | 15 oktober

Medvirkende: Brandy Clark – Angaleena Presley – Michael Tyler – Levi Hummon – Marcus Hummon

Dette er et konsept som CMA utviklet i USA, og som nå skal presenteres for et europeisk publikum. To store London-show solgte nylig kjapt ut. Sukessformelen er slik at et utvalg artister/låtskrivere fremfører låter, samt forteller om hvordan sangene ble til.

Billetter >> bit.ly/2vKwm6B

Siv Jakobsen | 23. november

Siv Jakobsen sier med musikken det hun ikke tør å si høyt. I november kan du være flue på veggen i hennes mest personlige øyeblikk når hun spiller strømløst på Rockefeller.

Billetter >> bit.ly/2vKoD8H