Musikk

Dette skjer for russen i 2015!

Det er den tiden av året igjen. Høy musikk, feststemt ungdom og de røde buksene som kan bli sett rundt omkring i byen til enhver tid. Vi snakker selvfølgelig om russetiden! Endelig er tiden dere har ventet så lenge på her. Full av russeknuter som må tas, rulling og ikke minst konstant festing i tre uker. Dere har endelig en gyldig grunn til å møte opp til timen bakfull. Russetiden handler stort sett om å feste og ha det gøy, men denne perioden er også med å skape minner for livet. Det marker slutten på en periode i livet og starten på en ny.

Sjekk ut Tryvann 2015 teaseren under: 

Tryvann Promo Teaser 2015

Det er mange viktige beslutninger som må tas før russetiden i det hele tatt starter, som skal jeg være med på en van eller buss? Skal jeg ha den russebuksen eller den russebuksen, hva skal jeg skrive på russekortet og ikke minst hvilke russetreff skal jeg være med på?

En stor og viktig del av russetiden er jo selvfølgelig alle russetreffene. Det er en mulighet for russen å møte sine likesinnede til en fest de sent vil glemme. Blant russetreff finner vi Tryvann, Landstreff i Lillehammer, Romerikstreffet og Drammenstreffet for å nevne noen.

Teaser for Landstreff i Lillehammer:

Landstreff Lillehammer 2015 Teaser

Tryvann arrangeres i flere omganger, 30. april – 2. mai, 13. mai og 15. mai. Treffet er blant de største og mest kjente treffene, derfor er det også et av de mest populære treffene som arrangeres i russetiden. Russ fra hele Norge kommer reisende for å slippe seg løs før eksamens kjøret begynner. Skal du ikke på Tryvann kan du for ekesmpel ta turen til russetreff andre steder i landet slik som Landstreff i Lillehammer 8. – 10. mai, Romerikstreffet på Hellerudsletta 16. mai eller Drammenstreffet 16. mai.

Dersom du er russ og enda ikke har skaffet deg billett til russetreff, hva venter du på? 😀

Her finner russetreffene, pluss enda flere russe-arrangementer!

InstagramButton