Musikk

2015s store russehappeninger

2015s store russehappeninger – Endelig er det din tur til å feste fletta av deg!

Russetiden er nok den tiden du vil huske best fra din tid på videregående, og endelig er alle billettene til årets store russetreff ute! Om du er litt kjapp i avtrekkeren kan du til og med sikre deg earlybirdpris på flere av billettene.

 

Kick-off på Hellerudsletta.
Det hele starter på verdens største russe kick-off på Hellerudsletta 17. til 19. april. Endelig vrenges buksene og festen du har ventet på i 3 år er klar til å sparkes i gang!

Sjekk ut traileren for årets vrengefest:

VRENGEFESTEN 2015 - TEASER #1

Landstreffet på Fredriksen Festning
Landstreffet på Fredriksten ble en knallsuksess i fjor, så det er bare å begynne å glede seg til landstreffet på Fredriksten festning!

Sjekk ut aftenmovien til Toronado på Fredriksten i fjor:

https://www.youtube.com/watch?v=iIESIkH2GRg

Som vanlig er Tryvann the place to be. 

Helt siden 1980-tallet har tusenvis på tusenvis av russ feiret slutten på 12 års skolegang på Oslos tak. Det er den sykeste  partyarenaen, med utsikt over hele hovedstaden. Rett og slett, en av de festene du ikke vil gå glipp av.  Tryvann er en selvfølge for russen fra Oslo og Akershus, men flere og flere  fra andre deler av landet tar turen.

Prisvinnende party
Festen på Tryvann er faktisk så fet, at den har vunnet sølv i kategorien «the worlds sickest party» av det britiske Loaded Magazine. Kun karnevalet i Rio slo, festen. på Tryvann. Det er også verdt å nevne at Tryvann er et av svært få arrangementer som kan skryte av å være et arrangement som er laget av russen og for russen!

Sjekk ut årets aftermovie fra Tryvann ditt livs party:

https://www.youtube.com/watch?v=U6uIsLLXdxw

Landstreffet på Lillehammer

Du kommer ikke utenom Landstreffet på Lillehammer når det er snakk om fete russefester! Ta med deg gjengen, fyll opp bussen og kom deg til en av russetidens beste fester!

Sjekk ut den offesielle aftermovien fra Landtreffet på Lillehammer 2014:

https://www.youtube.com/watch?v=-Q8Bf3OF0eY

 

Den siste store festen som russ

Etter et år med forventninger, festing og forberedelser, må du så klart avslutte det hele med en fullverdig fest. Romerrikettreffet 16. mai er en perfekt avslutning på russetiden!

Se deres teaser for 2015

ROMERIKSTREFFET 2015 - TEASER #1

 

Årets russeprogram og billettinfo på Billettservice finner du her: Russ 2015

 

Har du noe å dele om saken, eller noen happeninger du mener vi har glemt? Dropp en kommentar under, davel!