Musikk

Rockefeller sitt høstprogram er endelig sluppet

Høsten kommer og det betyr en haug med konserter! Rockefeller har nettopp sluppet sitt høstprogram- og det er mildt sagt kjempebra. Vi har plukket ut syv konserter du burde få med deg. Billettene går allerede unna, så her gjelder det å være tidlig ute.

Se oversikt over alle høstens konserter

Midnight Choir, fredag 6. september på Rockefeller

Høsten starter opp med det perfekte lydsporet for sesongen når Midnight Choir tar lytterne med på nye reiser inn i melankoliens bittersøte univers, og markerer 15-årsjubileet for «Waiting For The Bricks To Fall» med konsert på Rockefeller.

Billetter her

Gabrielle, fredag 22. november på Sentrum Scene

Endelig er Gabrielle tilbake med ny musikk, og hun har vært savnet: Hun solgte ut Sentrum Scene på kort tid, og det er klart for ekstrakonsert. Er du rask, får du kapret deg en billett før det blir utsolgt- nok en gang.

Billetter her

 

 

Gluecifer, lørdag 9. november på Rockefeller

Denne høsten står rockelegendene Gluecifer på Rockefeller. Den første konserten ble utsolgt, konsert nummer to ble utsolgt og nå får du likevel en sjanse til å se de på den tredje ekstrakonserten de setter opp. For en respons de har fått og for en lørdagskveld det kommer til å bli!

Billetter her

 

Fetty Wap og Common, onsdag 11. september på Rockefeller

Hiphop-veteraner og -nykommere står i kø. Common har preget sjangeren i en årrekke, mens Fetty Wap representerer den nye årgangen rappere. Se også opp for GoldLink, Machine Gun Kelly, Jon Bellion, Arif, Lars Vaular, Klovner i Kamp.

Billetter her

Emeli Sandé, torsdag 31. oktober på Sentrum Scene

Sandé er en av Storbritannias største popstjerner, og nå skal hun frelse det norske publikummet med låter fra sitt kommende og høyst etterlengtede album «Real Life», samt sine klassiske hits.

Billetter her

 

 

Senjahopen og Ila Auto, lørdag 14. desember på John Dee

Som alltid: Ingen jul uten Penthouse Playboys, Stein Torleif Bjella, Valentourettes, Di derre, Bigbang, Oslo Ess og Young Neils,. Men også på John Dee er det hyggelige førjulstradisjoner. Senjahopen og Ila Auto har begge 10-årsjubileum for sine julekonserter i år!

Billetter her