Musikk

Robbie Williams + Erasure til Bergen!

ROBBIE WILLIAMS
+ ERASURE

The Heavy Entertainment Show
Koengen – 4. august


På en pressekonferanse i London i dag offentliggjorde Robbie Williams at han i 2017 legger ut på stadionturné. 29 konserter i 18 land er offentliggjort med turnéstart 2. juni på Etihad Stadium i Manchester. Erasure blir med som Robbie Williams sine spesielle gjester på hele turnéen. Bergen står på turnélisten. Datoen er fredag 4. august, og konserten på Koengen blir hans eneste i Norge.

BRITs Icon Award
Robbie Williams gjør en helt spesiell konsert på klubben The Troxy i kveld for å feire at han mottar den meget prestisjefylte BRITs Icon Award, som kun Elton John og David Bowie har blitt tildelt tidligere. Denne prisen er den desidert mest høythengende som deles ut under den årlige bransjeseremonien BRIT Awards, hvis motsats i Norge er Spellemannprisen. Prisen er en anerkjennelse på det aller høyeste nivå i musikkbransjen og deles ut til artister hvis låtskriving, utgivelser og liveopptredener er av en slik karakter at de har gjort et usedvanlig sterkt og varig inntrykk på britisk kultur. Robbie Williams er utvilsomt en slik artist.

Det ordinære billettsalget starter fredag 11. november kl. 11.00 norsk tid (10.00 GMT) via Robbiewilliams.com, Ticketmaster.no, Live Nation.no og Bergenlive.no

Få tilgang på forsalg
Et eksklusivt 48-timers forsalg gir medlemmer av Robbie Williams’ epostliste tilgang på billetter før det ordinære billettsalget starter. Du kan registrere deg på RobbieWilliams.com/tickets for en mulighet til å delta på dette forsalget.

 

Robbie Williams - Angels ( Live at Knebworth )