Musikk

Popsensasjonen Charlie Puth til Parkteatret!

Multitalentet Charlie Puth er bekreftet til Parkteatret! Gledelig melding til alle under 18 år – søndag 1. mai blir det Yngling-konsert med fri aldersgrense.
Billetter går i salg fredag 19.02 kl.10.00

Puth startet sin karriere med akustiske covere som han lastet opp på YouTube. Etter å ha signert med Atlantic Records og gitt ut debutsingelen (les: hiten) «Marvin Gaye», en duett med selveste Meghan Trainor, har det bare gått én vei for den unge låtskriveren og popsensasjonen, nemlig oppover! 

 Charlie Puth var med å skrive, produsere og synge på låta «See You Again» av Wiz Khalifa, en låt som har solgt til fire ganger platina, toppet Billboard Hot 100-lista i 12 uker og gått til topps på listene i over 100 land. Videoen har i skrivende stund over en milliard (!) visninger på YouTube.

Låta «Marvin Gaye» solgte ikke overraskende også til platina. Charlie vartet også opp som support for Meghan Trainor på hennes amerikanske turné i fjor, og avsluttet 2015 med to Teen Choice Awards, én Hollywood Film Award, to American Music Award, én MTV Video Music Award, samt en rekke MTV Europe Award-nominasjoner og en Golden Globe-nominasjon for beste originallåt. Som om det ikke er nok er Charlie Puth nominert til tre Grammy-priser, inkludert årets låt.

Debutalbumet «Nine Track Mind» ble sluppet i januar 2016 og er et personlig album fra den unge låtskriveren. Hans mål med skiva er at sangene skal høres ut som de er «soulful with a great big melody and a pop sensibility, but a bit left-of-center of what people are used to hearing in pop music», forklarer han.

Charlie har også skrevet og produsert sanger for flere av de største pop- og urbanartistene i verden. Han har jobbet med stjerner som Lil Wayne, Jason Derulo, Stevie Wonder, Meghan Trainor, Trey Songz og Fergie, for å nevne noen. Entertainment Weekly har kalt ham «the next big thing in music», og vi kan ikke være mer enige! Vi gleder oss til å oppleve ham på Parkteatret 1. mai.