Musikk

Popsensasjonen Charlie Puth til Parkteatret!

Multitalentet Charlie Puth er bekreftet til Parkteatret! Gledelig melding til alle under 18 år – søndag 1. mai blir det Yngling-konsert med fri aldersgrense.
Billetter går i salg fredag 19.02 kl.10.00

Puth startet sin karriere med akustiske covere som han lastet opp på YouTube. Etter å ha signert med Atlantic Records og gitt ut debutsingelen (les: hiten) «Marvin Gaye», en duett med selveste Meghan Trainor, har det bare gått én vei for den unge låtskriveren og popsensasjonen, nemlig oppover! 

Charlie Puth - One Call Away [Official Video]

 Charlie Puth var med å skrive, produsere og synge på låta «See You Again» av Wiz Khalifa, en låt som har solgt til fire ganger platina, toppet Billboard Hot 100-lista i 12 uker og gått til topps på listene i over 100 land. Videoen har i skrivende stund over en milliard (!) visninger på YouTube.
Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth [Official Video] Furious 7 Soundtrack

Låta «Marvin Gaye» solgte ikke overraskende også til platina. Charlie vartet også opp som support for Meghan Trainor på hennes amerikanske turné i fjor, og avsluttet 2015 med to Teen Choice Awards, én Hollywood Film Award, to American Music Award, én MTV Video Music Award, samt en rekke MTV Europe Award-nominasjoner og en Golden Globe-nominasjon for beste originallåt. Som om det ikke er nok er Charlie Puth nominert til tre Grammy-priser, inkludert årets låt.

Debutalbumet «Nine Track Mind» ble sluppet i januar 2016 og er et personlig album fra den unge låtskriveren. Hans mål med skiva er at sangene skal høres ut som de er «soulful with a great big melody and a pop sensibility, but a bit left-of-center of what people are used to hearing in pop music», forklarer han.

Why Charlie Puth Isn't With Selena Gomez at Grammys | Live from the Red Carpet | E! News

Charlie har også skrevet og produsert sanger for flere av de største pop- og urbanartistene i verden. Han har jobbet med stjerner som Lil Wayne, Jason Derulo, Stevie Wonder, Meghan Trainor, Trey Songz og Fergie, for å nevne noen. Entertainment Weekly har kalt ham «the next big thing in music», og vi kan ikke være mer enige! Vi gleder oss til å oppleve ham på Parkteatret 1. mai.