Musikk

Oktober-anbefalinger (Pop/Indi/Alt.) 👀

Slitsom oktober? Sjekk ut mÄnedens anbefalinger innenfor Pop/Indi/Alt.!

Finn billetter

Gabrielle og Veronica Maggio

Oslo spektrum, Oslo | 14. oktober

Den 14. oktober 2022 blir det fest i Oslo Spektrum nÄr to makelÞse liveartister spiller en fullverdig konsert hver, med et eksplosivt, dansbart og rÞrende show!

TØFL

Rockefeller, Oslo | 15. oktober

Parkteatret, Oslo | 25. oktober (fri alder)

Bandets lĂ„ter om lengselen etter en ekstatisk tilstedevĂŠrelse, og intense konsertenergi, har gitt dem en trofast fanbase og sĂžrget for flere utsolgte klubbkonserter og festivaler rundt om i landet. Hele fem av syv av bandets lĂ„ter er blitt listet pĂ„ NRK P3, og i hĂžst kommer endelig det etterlengtede debutalbumet Eg fins, WTF!?.

Jesper Lindell

KrĂžsset, Oslo | 16. oktober

Jesper Lindell er inne i en intens attenmÄnedersperiode med en rekke singler og to album. 22. januar kom albumet «Twilights» med en fengende hybrid av blÄÞyd sjel og jordnÊr klassisk rock, som overbeviser stort og som utvilsomt gir mersmak.

Sam Ryder

Vulkan, Oslo | 16. oktober

Lille Ole Bull, Bergen | 18. oktober

Etter Ä ha sjarmert hele Europa med sin fantastiske opptreden under Ärets Eurovision, gleder vi oss enda mer til Ä fÄ besÞk av mannen med den store stemmen. Med lÄta «SPACE MAN» kapret han andreplassen for Storbritannia, og dette er bare begynnelsen pÄ eventyret.

Miss Li

Rockefeller, Oslo | 20. oktober

Miss Li har de siste ti Ärene blitt en av Sveriges mest populÊre artister. NÄ kommer artisten bak superhiten «Komplicerad» endelig tilbake Oslo, og Rockefeller 21. april 2022.

Thomas Dybdahl

Sentrum Scene, Oslo | 22. oktober

Thomas Dybdahl – gitaristen, sangeren og lĂ„tskriveren som med sitt debutalbum tok landet med storm. Til hĂžsten gjĂžr han 20-Ă„rs jubileumskonsert pĂ„ Sentrum Scene.

Kamara

Kulturhuset i Bergen, Bergen | 28. oktober

Hun har allerede spilt pĂ„ by:Larm, Trondheim Calling og Øyafestivalen, og karismaen hun tar med pĂ„ scenen kan kort beskrives som lekent, dynamisk og ikke minst utrolig gĂžy. Konserten hun spilte under Vill Vill Vest hĂžstet 5 i BT og anmelderen konstaterte at «KAMARA er kommet for Ă„ bli».

Chris Holsten

Oslo Spektrum, Oslo | 29. oktober (fri alder)

Chris Holsten er klar til Ä innta Oslo Spektrum med et spesiallaget show og forrykende avslutning pÄ «Bak en fasade» prosjektet, lÞrdag 29.oktober! Den populÊre artisten har fÄtt stor oppmerksomhet de siste Ärene, med hits som «Smilet i ditt eget speil», «Bare nÄr det regner» og nyeste «HÞyt over havet» fra albumprosjektet «Bak en Fasade».