Musikk

Superstjernen Lionel Richie til Bergen

Den internasjonale superstjernen Lionel Richie kommer til Bergenhus Festning torsdag 28. juli. Lionels konserter er viden kjent for en stor stemning og en allsangvennlig hit-katalog som strekker seg flere tiår tilbake, helt fra The Commodores-tiden og frem til i dag.

Billetter går i salg onsdag 17.02 kl.09.00

Publikum vil få muligheten til å bryne seg på en slagerparade som inkluderer blant andre ‘Hello’, ‘Easy’, ‘Dancing On The Ceiling,’ ‘Say You Say Me’, ‘Three Times a Lady’ og ‘All Night Long’.

Lionel Richie - Hello (Live)

I en pressemelding sendt ut av arrangøren Bergen Live, forteller Lionel at han gleder seg til å legge ut på veien igjen:

Jeg gleder meg stort til å komme til Norge og Bergen – en by jeg aldri har besøkt før, men hørt mye fint om. Det er alltid spennende å se nye steder, det kommer til å bli en fantastisk sommer.

Denne turneen kroner et fantastisk år for Lionel, som blant annet inkluderer en sagnosust opptreden på Glastonbury-festivalen og en helt spesiell utmerkelse under årets Grammy-utdeling, hvor Lionel ble tildelt prisen for «Musicares Person of the Year». Det ble også avholdt en gallaforestilling ledet av Jimmy Kimmel til ære for Richie, hvor storheter som Stevie Wonder, Dave Grohl, John Legend, Rihanna og Florence Welch fremførte Lionel’s musikk.

I løpet av Lionels utrolige karriere har han solgt over 100 millioner plater, vunnet en mengde prestisjetunge priser, inkluder Grammy Awards, American Music Awards, en Golden Globe og til og med en Oscar.

Dato: Torsdag 28. Juli 2016
Sted: Bergenhus Festning – Plenen
Portene åpner: kl 19.00
Billettpris: kr 690 + avgift
Billettsalget starter onsdag 17. Februar kl 09.00 her

Presentert av Bergen Live og Live Nation

Her får du noen flere legendariske hits du kan varme opp med

Lionel Richie - All Night Long (All Night)

Lionel Richie -- Say You Say Me [[ Official Live Video ]] HD

Lionel Richie - Dancing On The Ceiling

…og til slutt denne godbiten fra gårsdagens Grammys:

https://www.youtube.com/watch?v=tMvWhI6JCRk