Musikk

Kygo kommer hem!

CLOUD NINE FESTIVAL PRESENTERT AV KYGO INNTAR BERGENHUS FESTNING LØRDAG 20. AUGUST!

Det bekrefter arrangørene bak konserten, Bergen Live.

– Det er med stor glede og en solid porsjon stolthet vi endelig kan bekrefte at Kygo skal opptre på hjemmebane i Bergen til sommeren. Lørdag 20. August omdannes Bergenhus Festning til Cloud Nine Festival der Kygo opptrer sammen med utvalgte gjesteartister på det som blir artistens største enkeltstående konsertarrangement i Norge så langt i karrieren.

Billettsalget starter fredag 29. Januar via Billettservice.no og telefon 81533133.

Cloud-Nine-BS-600x280-2

I en alder av bare 24 år er Fana-gutten Kyrre Gørvell-Dahl den norske artisten som får desidert størst internasjonal oppmerksomhet. Han rundet nylig milepælen én milliard avspillinger på strømmetjenesten Spotify, ett tall svært få artister er forunt.

– Å arrangere en festival er noe jeg har tenkt på lenge, og jeg kan ikke tenke meg noe bedre sted å gjøre det enn i Bergen. Cloud Nine Festival skjer i august, og med en variert lineup som kommer snart, blir det forhåpentligvis noe for enhver smak. Jeg er spent og gleder meg veldig, og håper så mange som mulig har lyst til å være en del av denne éndagsfestivalen, sier Kygo selv om det nye prosjektet.

Karrieren til Kygo har gått i rakettfart. For to år siden gjorde han sin første offentlige opptreden som DJ, i disse dager er han en av verdens største og mest ettertraktete artister, har spilt på de største festivalene og vært gjest på de mest populære TV-talkshowene. Det er i det hele tatt en bemerkelsesverdig reise Kygo har lagt ut på. Han er en forgrunnsfigur i EDM-sfæren, og har skapt sin egen sjanger med sin varme og sjelfulle ”tropical house”.

Kygo Performs 'Stole the Show' with Parson James

Denne vinteren og våren gjennomfører Kygo en omfattende arenaturné i USA, Sør-Amerika og i Europa. Høydepunktet har trolig inntruffet allerede med en utsolgt konsert i Barclay Center i New York foran 16.000 elleville fans.

Da Kygo var hovedattraksjon på Bergenfest sommeren 2015 stod byen på hodet og billett til denne festivaldagen var verdt sin vekt i gull. Konserten var en triumf og akkurat så storslagen, rik på effekter, stappfull av hits og medbrakte gjestevokalister fansen kunne håpe på.

Kygo - Firestone ft. Conrad Sewell (Official Video)

Dette blir en opplevelse å få med seg, både for bergensere, Kygo og resten av landets Kygo-fans 🙂


Dato: Lørdag 20. August 2016
Sted: Bergenhus Festning
Portene åpner: 17.00
Billettpris: 600 kr + avgift
For mer informasjon: kygomusic.com // bergenlive.no // livenation.no


Billettsalget starter fredag 29. Januar kl 09.00. Følg denne lenken.