Musikk

Karpe Diem inntar Oslo Spektrum – TRE kvelder på rad

I 2013 ble Karpe Diem første norske hiphopband til å fylle Oslo Spektrum. I 2017 gjør de det igjen, denne gangen hele tre kvelder på rad – 20.04, 21.04 og 22.04.

Siden Chirag Patel og Magdi Abdelmaguid lanserte sitt Heisann Montebello-prosjekt med et spektakulært trippelslipp i november 2015, har de gitt ut til sammen sju låter og sju monumentale musikkvideoer. De har skapt engasjement, høstet lovord, nominasjoner og priser. Gjennom en utsolgt klubbturné og en innholdsrik festivalsommer, har de med all mulig tydelighet befestet sin posisjon som landets aller beste liveband. Anmelder-sekserne har haglet og allsangen runget hele veien fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord.

”Kan jeg gi terningkast sju?” Det lurte Romsdals Budstikke etter å ha sett showet på Moldejazz i sommer. Hvis det noensinne var tvil om Karpe Diem er Norges beste liveband – så fjernet de den i går,” slo Nordlys fast etter at bandet gjestet Tromsø i februar.  Og under overskriften ”Konger på hjemmebane,” trillet Aftenposten til seks på terningen etter å ha opplevd dem på OverOslo i juni.

Når aller siste låt i Montebello-rekken (Gunerius) slippes mandag 29.august, vil neste mulighet til å oppleve alle låtene, karakterene og stemningen i Karpe Diems storslåtte liveinnpakning, være de tre konsertene i Oslo Spektrum. På hjemmebane igjen – større og råere enn noen gang.

Karpe Diem - Gunerius (Offisiell video)

Gå ikke glipp av det!

Billettene legges ut for salg her tirsdag 30. august klokka 12:00.