Musikk

In Flames til Oslo Spektrum

11. desember er vi klare for en skikkelig helaften for metalfansen i Oslo Spektrum! Selveste In Flames inntar scenen, og med seg som support har de At The Gates, Imminence og Orbit Culture. Her er det bare å sikre seg billett med en gang – for dette vil du ikke gå glipp av!

Finn billetter

In Flames | 11. desember, Oslo Spektrum

Sveriges ledende metalband har imponert og utviklet seg gjennom mer enn 20 år. Den melodiske deathmetal musikken fra bandets tidlige dager har fått et særegent uttrykk, manifestert i 13 album. Disse inkluderer «A Sense of Purpose», «Sounds of a Playground Fading», «Siren Charms» og deres siste utgivelse «I, The Mask», spilt inn i Los Angeles sammen med den Grammy-nominert produsenten Howard Benson. Sistnevnte fra 2019 ble nummer én i Sverige og Østerrike, to i Tyskland og nådde førsteplass på listen over rocke- og metalalbum i USA.

At The Gates, Imminence og Orbit Culture stiller som support i Oslo Spektrum

Den verdensberømte gruppa har turnert over hele kloden med band som Judas Priest, Avenged Sevenfold og Disturbed, samt inspirert flere av dagens rock- og metalartister.

In Flames er et band fansen kan stole på, som fortsetter å fascinere og begeistre Jesterheads. Nå er det bare å glede seg til en vanvittig konsertopplevelse – In Flames We Trust!