Musikk

Fantastiske konsertopplevelser i Oslo Konserthus

I de kommende månedene kan du oppleve fantastiske konserter i Oslo Konserthus! Blant annet innen pop, soul, jazz og god gammel 70-tallsrock.

Lars Frank Kvartett og Malo Mazurié // 7. november

Den dyktige saksofonisten Lars Frank står bak denne hyllesten av sitt forbilde, og har ønsket å legge vekt på Coleman Hawkins’ samspill med Roy Eldridge, ved å invitere det 27 år gamle franske trompetfenomenet Malo Mazurié inn på konserthusets scene. Et spennende møte mellom entusiastiske formidlere av genuin swingjazz.

Billetter finner du her.

 

Seinabo Sey // 10. november

Med de nyslipte sinlgene ”I Owe You Nothing / Remember” og ”Breathe” har Seinabo Sey igjen befestet sin posisjon som en av Sveriges aller største artister. Seinabo Sey har siden debuten markert seg som en internasjonal artist med stort nedslagsfelt. Hun har toppet internasjonale festivaler, mottatt en rekke utmerkelser, gjort intervjuer i de største magasiner og turnert både i USA og Europa. Nå skal hun stå på scenen i Oslo Konserthus. Det er virkelig noe å se fram til!

Billetter finner du her.

 

Iver Kleive og Knut Reiersrud // 14. november

Iver Kleive er regnet for å være vår fremste organist og spiller orgel som ingen annen. Knut Reiersrud har vunnet en særlig plass i manges hjerter. Han spiller på ulike gitarer, synger og gir hyggelige overraskelser i programmet. Disse to folkekjære artistene samler fulle hus over hele landet, og nå kan du oppleve de i Oslo Konserthus hvor de deler unik musikk med oss denne kvelden.

Billetter finner du her.

 

10cc // 26. februar

Det Britiske rockebandet 10CC med over 30 millioner solgte album og 11 topp 10 hits i England, startet i 1972 og er et av få band som har klart det kunststykket å oppnå suksess blant både publikum, musikere og kritikere. Deres mest kjente låter er I’m Not In Love, Dreadlock Holiday, Rubber Bullets, The Things We Do For Love, Donna og The Wall Street Shuffle.

Billetter finner du her.

 

Sven Ingvars // 9. mars

Den 22 mars 2017 gikk en av vår tids største musikkprofiler og artister ut av tiden. Den karakteristiske stemmen til Sven-Ingvar ble stille men han lever allikevel i høyeste grad videre gjennom den enorme låtskatten som Sven-lngvars har levert gjennom sine 60 år som band. Turneen bandet nå skal legge ut på går under navnet «Lenge leve Sven-lngvars!» Og dermed åpner det seg et nytt kapittel for bandet som har gitt hele Skandinavia en fantastisk soundtrack.

Billetter finner du her.

 

Led Zeppelin Masters // 24. mars

Er du en av dem som gjerne skulle skrudd tiden tilbake og sett Led Zeppelin live på scenen da de spilte sine mest kjente og populære låter? Nå kan du oppleve mange av Led Zeppelins mest ikoniske låter med Led Zeppelins Masters. Det låter som Led Zeppelin, det ser ut som Led Zeppelin og det er en konsert som gir deg en av rockens største klassiske låter!

Billetter finner du her.

 

Rufus Wainwright // 17. april

Den Grammy-nominerte sangeren, låtskriveren og komponisten Rufus Wainwright kommer til Norge og Oslo Konserthus 17. april 2019! Turnéen «All These Poses» feirer 20-års jubileet av hans episke første debut. Rufus vil, sammen med bandet, spille materiale fra både «Rufus Wainwright» (1998) og «Poses» (2001). Han ble umiddelbart elsket, kritikerrost og hyllet og musikken hans har påvirket mange kunstnere som kom etter ham.

Billetter finner du her.

 

Anne Grete Preus // 4. mai

Det er 30 år siden Fullmåne, Anne Grete Preus sin debut under eget navn kom ut. Det skal hun feire med «Bjørneboe & jeg» i forbindelse med jubileet. I Oslo Konserthus klinger både Bjørneboes og Preus egne tekster på en særegen vakker måte og repertoaret er laget med omhu for anledningen.

Billetter finner du her.

 

Olafur Arnalds // 8. juni

Den prisvinnende islandske komponisten og produsenten Ólafur Arnalds spiller i Oslo Konserthus 8. juni 2019 etter en over tre år lang turnepause. Ólafur Arnalds er en multi-intrumentalist som mikser strengeinstrumenter og piano med beats fra elektronisk pop. Han har turnert med Sigur Ros, og er den ene halvdelen i Kiasmos som er en musikkgruppe bestående av Ólafur Arnalds og Janus Rasmussen.

Billetter finner du her.

 

Se fullt program for Oslo Konserthus her.