Musikk

Er du klar for billettslippet til Beyoncé? (SE)

10. og 11. mai kommer Beyoncé til Friends Arena i Stockholm! Om du vil ta turen over til söta bror, har vi noen tips og triks så du kan forberede deg til billettslipp i Sverige.

Finn billetter

VIKTIG INFORMASJON OM BILLETTKJØP HOS TICKETMASTER SVERIGE

Vi vet at ved store konserter går billettene raskt unna, derfor er det viktig å være godt forberedt slik du får muligheten til å sikre deg de billettene du ønsker. Det første du må ha på plass er en Ticketmaster-konto i Sverige. Har du allerede en konto? Perfekt! Sjekk om du husker passordet ditt, og logg på via Ticketmaster.se. Når du er inne på kontoen din burde du også sjekke at informasjonen din er oppdatert som for eksempel riktig leveringsadresse, telefonnummer og e-postadresse.

SLIK REGISTRERER DU DEG OG KJØPER BILLETT

Gå inn på Ticketmaster.se og finn «Logga inn» i det høyre hjørnet. Trykk deretter på «Skapa konto» og fyll ut de obligatoriske feltene i skjemaet, og finn det arrangementet du er interessert i ved å bruke vår søkemotor. Klikk på «Hitta Biljetter» som sender deg videre til et bestillingsskjema. Oppgi antall billetter du vil ha i ønsker prisnivå, og klikk på «Hitta Biljetter» igjen, eller velg plassering om det interaktive salkartet er tilgjengelig. Klikk på «Hitta Biljetter», og du vil nå få beste ledige plass som tilsvarer ditt søk.

Nå ser du bestillingen din på skjermen, og du har 10 minutter til å gjennomføre billettkjøpet. Bestillingen vil bli slettet automatisk om du går over denne tiden. Dersom du velger å betale med kredittkort burde du ha kort og BankID klar for å fylle ut nødvendig informasjon. Transaksjonen er fullført når bekreftelsen vises på skjermen. Du vil motta en bekreftelse på e-post fra Ticketmaster Sverige, derfor er det viktig at du oppgir riktig e-postadresse. Har du bestilt billettene hjem til postkassen din vil de bli sendt til den adressen som er oppgitt på brukerkontoen din. Husk å sjekke at din registrerte adresse er korrekt før du gjennomfører kjøpet.

FORBEREDELSER TIL BILLETTSALGET

Sjekk at du har nett, og at alt funker slik det skal. Logg deg inn på brukerkontoen din hos Ticketmaster.se FØR salget starter og søk opp arrangementet. Har du ikke profil må du registrere deg på forhånd. Det kan bli KØ på sidene både under forsalg og ordinær billettsalg. IKKE oppdater siden mens du står i kø, for da mister du plassen din. Du kan også miste plassen i køen om du åpner flere nettlesere på samme datamaskin.

Kø-ordningen blir opprettet i det billettsalget starter. Det er ikke mulig å plassere seg i kø FØR billettsalg, og det er ingen som kan reservere plass i køen ved å åpne flere sider av Ticketmaster. De fleste banker krever Bank-ID/kodebrikke ved handel på internett, så du må ha dette klart ved bestilling. Om du betaler med Klarna må du være over 18 år og kredittverdig.

Ingen kan dessverre garanteres billetter uansett om man er pålogget og klar, dette gjelder også selv om du har havnet i kø. Derfor kan du oppleve at arrangementet er utsolgt når det er din tur til å bestille. Det gjelder også de som eventuelt har medlemskap hos den aktuelle artisten/bandets fanklubb.

KONTAKT TICKETMASTER SVERIGE

MOBILBILLETT

Når du er logget inn på norsk Ticketmaster konto vil ikke billetter du har kjøpt med din svenske konto vises. Dette gjelder også Ticket Transfer, man må ha en svensk konto for å få overføre billetter til konserter i Sverige. Har du Ticketmaster sin app kan du enkelt bytte mellom norsk og svensk konto om du allerede har opprettet en konto på Ticketmaster.se.

Husk å bytt tilbake til Norge når du har sikret deg billett, eller når du er tilbake fra konsert.