Musikk

Er du klar for billettslippet til Bob Dylan?

Det er tid for et stort billettslipp, og mange lurer på hvordan man kan best mulig sikre seg billetter til drømmekonserten. Her er noen tips og triks så du kan forberede deg til onsdag 13. juli!

Finn billetter

VIKTIG INFORMASJON OM BILLETTKJØP

Vi vet at ved store konserter går billettene raskt unna, derfor er det viktig å være godt forberedt slik du får muligheten til å sikre deg de billettene du ønsker. Det første du må ha på plass er en Ticketmaster-konto. Har du allerede en konto? Perfekt! Sjekk om du husker passordet ditt, og logg på via Ticketmaster.no. Når du er inne på kontoen din burde du også sjekke at informasjonen din er oppdatert som for eksempel riktig leveringsadresse, telefonnummer og e-postadresse.

SLIK REGISTRERER DU DEG

Gå inn på Ticketmaster.no og finn «Logg inn/registrer» i det høyre hjørnet. Fyll deretter ut de obligatoriske feltene i skjemaet, og finn det arrangementet du er interessert i ved å bruke vår søkemotor. Klikk på «Finn billetter» som sender deg videre til et bestillingsskjema. Oppgi antall billetter du vil ha i ønsker prisnivå, og klikk på «Finn billetter» igjen, eller velg plassering om det interaktive salkartet er tilgjengelig. Klikk på «Fortsett», og du vil nå få beste ledige plass som tilsvarer ditt søk.

Nå ser du bestillingen din på skjermen, og du har 10 minutter til å gjennomføre billettkjøpet. Bestillingen vil bli slettet automatisk om du går over denne tiden. Dersom du velger å betale med kredittkort burde du ha kort og kodebrikken klar for å fylle ut nødvendig informasjon. Transaksjonen er fullført når bekreftelsen vises på skjermen. Vi sender også bekreftelse på e-post, derfor er det viktig at du oppgir riktig e-postadresse. Har du bestilt billettene hjem til postkassen din vil de bli sendt til den adressen som er oppgitt på brukerkontoen din. Husk å sjekke at din registrerte adresse er korrekt før du gjennomfører kjøpet.

FORBEREDELSER TIL BILLETTSALGET

Sjekk at du har nett, og at alt funker slik det skal. Logg deg inn på brukerkontoen din hos Ticketmaster FØR salget starter og søk opp arrangementet. Har du ikke profil må du registrere deg på forhånd. Det kan bli KØ på sidene våre under både forsalget og vanlig salg. IKKE oppdater siden mens du står i kø, for da mister du plassen din. Du kan også miste plassen i køen om du åpner flere nettlesere på samme datamaskin.

Kø-ordningen blir opprettet i det billettsalget starter. Det er ikke mulig å plassere seg i kø FØR billettsalg, og det er ingen som kan reservere plass i køen ved å åpne flere sider av Ticketmaster. De fleste banker krever Bank-ID/kodebrikke ved handel på internett, så du må ha dette klart ved bestilling. Om du betaler med Klarna må du være over 18 år og kredittverdig.

Ingen kan dessverre garanteres billetter uansett om man er pålogget og klar, dette gjelder også selv om du har havnet i kø. Derfor kan du oppleve at arrangementet er utsolgt når det er din tur til å bestille. Det gjelder også de som eventuelt har medlemskap hos den aktuelle artisten/bandets fanklubb.