Musikk

Trippelslipp til Verket 2016

Verket i Mo i Rana begynner virkelig å ta form. Festivalen som går av stabelen i 26. og 27. august byr på mange godbiter.

De to første bekreftede navnene til årets kveldsprogram ble ingen ringere enn Sondre Justad og Admiral P. Også Marcus & Martinus vil være deltakende når Verkets dagtidsarrangement UnderVerket går av stabelen for åttende gang. I går lanserte Verket 3 nye slipp til årets festival – Nico & Vinz, Violet Road og Poor Rich Ones blir å se i august!

Festivalområdet ligger i naturskjønne omgivelser kun noen hundre meter fra Mo Industripark og i behagelig gåavstand fra sentrum.

Billetter i salg nå!

Nico & Vinz

Få norske artister har opplevd den suksessen Nico & Vinz har gjort de siste årene. De norske stjerneskuddene har blitt et kjent navn over hele verden, og har i løpet av de siste årene levert en hitrekke det er lenge siden vi har sett en makan til. Blant annet monsterhiten ”Am I Wrong” med sine vanvittige 333 millioner strømminger av på Spotify, har medført at den norske duoen har toppet hitlister verden over.

«Det er virkelig en av norges største eksportvarer som kommer til Verket i august”, sier en fornøyd bookingsjef Hans Petter Haaland.

Nico & Vinz - Am I Wrong [Official Music Video]

Violet Road

“Kjære Mo i Rana. Endelig skal vi få oppleve stemninga, trøkket og den fantastiske følelsen av Verketfestivalen igjen. Sist vi besøkte dere var vi på vei oppover og ble løfta videre av 5000 herlige mennesker i en symbiose av allsang, glede og hengivenhet på sletta. Den selvtilliten vi fikk da, tilbake i 2013, har vi virkelig tatt med oss videre og den har vært med på å gjøre oss til det vi er i dag.» – Violet Road om deres kommende besøk til Verket 2016

Mange regner nå Violet Road som et av landets absolutt ypperste live-band. «Back to the Roadshow» ble et av Sony Musics aller mest solgte album i 2014, og med radiohits som «Can You Hear The Morning Singing» og «Good Girls» har de også festet grepet om platekjøperne. I år vender de tilbake til Mo i Rana, og lover at de vil gjøre alt de kan for å fyre opp under festen, sangen og gleden.

Violet Road - Can you hear the morning singing

Poor Rich Ones

Poor Rich Ones fikk sitt store gjennombrudd med albumet «From The Makers of Ozium» for 19 år siden. Albumet førte til Spellemannspris i kategorien rock, samt turné i USA, Tyskland og England. I 2000 fulgte bandet opp suksessen med sin kanskje viktigste utgivelse ”Happy, Happy, Happy”. Etter 14 års pause er bandet endelig tilbake, men spiller bare for noen få utvalgte festivaler i sommer.

”Det er veldig gledelig at festivalen vår er en av disse. Dette blir faktisk den eneste muligheten til å oppleve bandet i Nordland i sommer”, sier festivalsjef Maiken Johansen.

Poor Rich Ones - Drown

Billetter til Verket 2016 her!