Musikk

18 artister klare for Slottsfjell 2024!

Når Doja Cat skal til Europa for første gang, er Slottsfjell et av få stopp!

Finn billetter

Doja Cat er den 16. mest streamede artisten på Spotify med 20 milliarder verdensomspennende strømninger. Hun ble utpekt som en av TIME100’s mest innflytelsesrike personer i år og står bak hitene «Kiss Me More», «Woman», «Streets», «Paint the Town Red» og Grammy-nominerte «Say So,» som har 6x platinum-sertifisering!

Tidligere denne måneden klatret Doja Cat også forbi Taylor Swift, med den mest suksessfulle låten innenfor alle sjangre på alle radiostasjoner i USA, med låten «Paint the Town Red». Låten toppet Billboard Hot 100 og Billboard Global Chart, og gjorde Doja Cat til den første kvinnelige rapperen som nådde førsteplass på Spotifys Top 50 – USA-chart. Hun er nå på sin første utsolgte headliner-turné, «The Scarlet Tour», og neste sommer tar hun turneen til Slottsfjell!

Doja Cat er den største artisten som noen gang har blitt booket til Slottsfjell, og det er ingen tvil om det blir en fantastisk opplevelse!  

Nå er fire headlinere og til sammen 18 artister er nå sluppet til Slottsfjell 2024! I går ble det klart at Doja Cat headliner onsdagen på Slottsfjell, mens Kaizers Orchestra avslutter torsdagen ute. I tillegg fyller Slottsfjell Natten med blant annet Zara Larsson, Arif & Stig, Matoma, Alok og Joel Corry. I dag ble det også sluppet 12 nye artister til programmet på utescenene!

Med det er de 18 første artistene klare for Slottsfjell 2024, og det er bare å glede seg til fortsettelsen!