Teater

Stand Up på Latter – Marit Voldsæter «rett fra skrumpleveren»

Denne gangen legger hun ingenting i mellom og snakker «Rett fra skrumpleveren»!

Marit Voldsæter setter nå snuten mot Østlandet etter å ha opptrådt for fulle hus i Bergen. «Rett fra skrumpleveren» blir hennes tredje show som soloartist, og hun har så langt fått slående god kritikk!

Du kjenner henne kanskje best fra komitrioen «kvinner på randen», men Marit har også en rekke soloopptredner bak seg. Tidligere har hun vunnet komiprisen for «Årets beste forestilling» og «Årets kvinnelige artist» for forestillingene «Med ræven i fatle!» og «Drit i å danse».

Dagfinn Lyngbø på regi
Denne gangen har hun med seg Christian Øvreaas på piano, og regien er det selveste Dagfinn Lyngbø som står for. Denne dama eier ikke filter, og hun har mye hun skulle ha sagt om blant annet trening, selvrealisering og det å drive for seg selv. Vi får også et gjensyn med noen av Marit sine kjære karakterer, og hvem vet, kanskje det kommer noen nye?

Marit Voldsæter 2015

Bergens Tidende skriver «Åpningen er virkelig løfterik, med Marit tilbake i rollen som drosjesjåfør – og med artisten Marit Voldsæter i baksetet. På den korte turen fra SAS-hotellet til Ole Bull Scene rekker den taletrengte sjåføren å ta motet fra Marit og snakke ned alt hun står for. En herlig inngang som virkelig kaller på latteren – og trolig snarere øker forventningene til showet enn svekker dem.»

VG gir Marit terningkast 5 og skriver «Knall i padden! Tenk om alle erkebergensere hadde vært som «hon Mariten»! Voldsæter har en helt egen evne til å få publikum til å føle seg inkludert – uten å fri så altfor kraftig, og med poengterte tekster. Det er slett ingen liten bragd!»

 

Det nye konseptet til Stand Up Norge, Latter Live på NRK nett-TV gir deg en sniktitt på hva Marit har å by på denne vinteren!

 

Onsdag 28. januar er det premiere på forestillingen. Har du tenkt til å ta turen?