Teater

FORSALG: Kultureliten

Martin Beyer-Olsen og Lars Berrum entrer «Kultureliten»! Etter suksessprogrammet «Norske fordommer» på NRK, tar komikerduoen sin samfunnsharselas til scenen. De belyser, kommenterer og gjøgler med fordommer hos seg selv og nordmenn generelt.

Premieren står 8. september på Parkteatret i Oslo. Ordinært salg startet fredag fredag 18. mars.

Her får du muligheten til å sikre deg billetter på forsalg allerede nå:
Torsdag 8. september
Fredag 9. september
Lørdag 10. september

«Kultureliten» er et humorshow som tar et dypdykk i hva som ulmer av fordomsfulle tanker og holdninger hos det norske folk. Martin og Lars opphøyer seg selv til «kulturelite» og kommenterer samtiden slik de ser den. Gjennom stand up, sketsjer, musikalske innslag og ulike karakterer inviterer to av Norges mest unike og innovative komikere til et morsomt, uforutsigbart og energisk show som du ikke bør gå glipp av.

Martin og Lars er blant stand up-komikerne som utfordrer sjangeren mest i Norge, med en energisk og uforutsigbar stil som pusher grensene for hva stand up kan være.

Martin Beyer-Olsen er blant annet kjent fra NRKs «Underholdningsavdelingen» og TV2s «Torsdag kveld fra Nydalen», og vant Komiprisen 2015 som årets mannlige TV-komiker for «Norske fordommer». Martin vant også Stå opp-prisen 2011. Han er i tillegg en av drivkreftene bak Parkteatrets årlige, alternative humorfestival Crap åppå Park.

https://www.youtube.com/watch?v=lUSGUcHPcOo&feature=youtu.be

Lars Berrum er kjent fra NRK P3 og Natt&Dag TV, og er en av årets nominerte til Stå opp-prisen. Han er utdannet sykepleier og tidligere norsk og nordisk mester i karate.

larsberrum.no
twitter.com/martinbeyerols

For mer informasjon, pressebilder eller intervjuhenvendelser, kontakt [email protected].

Billetter kr. 275,- + avg.
I salg via Billettservice fredag 18. mars kl. 9.00
18 års aldersgrense