Teater

8 komishow du bør se i år

Noen er ganske drøye. Her er lista over  8 komishow du bør se i år.

Vi har samlet noen av høydepunktene du kan oppleve på komiscenen i 2015. Det nye året byr både på en rekke internasjonale og nasjonale artister, så her er det bare å finne frem kalenderen og holde av datoer.

Miranda Sings

Youtube-fenomenet Miranda Sings kommer endelig til Norge. Hennes parodi på en usjenert tenåring, som uten selvinnsikt publiserer videosnutter har tatt Youtube med storm og har over 2,4 millioner abonnenter og «Mirfandas» over hele verden. Klar for en pinelig bra kveld med denne dama? Bare å sikre seg plasser – dette kommer å bli sinnsykt morsomt.

WHERE MY BAES AT? - Original song by Miranda Sings

Crap Åppå Park – en slags humorfestival

Parkteatret er klar for Norges mest uformelle og kanskje morsomste humorfestival. Festivalen sparkes i gang i dag, og du kan se Andy Zaltzman (UK), Robin Ince (UK), Morten Ramm, Sigrid Bonde Tusvik, Siri Kristiansen, John Brungot, Dag Sørås, Martin Beyer-Olsen, Henrik Thodesen, Else Kåss Furuseth, Odd-Magnus Williamson ++++… og ikke minst Reggie Watts (US)!

Det er allerede utsolgt på en del forestillinger, så finn deg billetter her.

Reggie Watts: Fuck Shit Stack

Al Murray

Vår favoritt-pubfilosof Al Murray fyller 20 år som komiker og tar turen til Folketeatret 14. april med showet The Pub

Al Murray - Bacon (Proof of God)

Jimmy Carr

Jimmy Carr kommer til Olavshallen med «Gagging Order» og er kjent for sin særdeles frekke stil! Showet er spekket med one-linere, historier og vitser. Noen smarte, endel drøye og et par helt uakseptable. En herlig samling med andre ord. Legg igjen samvittigheten, empatien og ditt moralske kompass hjemme, så kommer dette til å bli en fin kveld!

https://www.youtube.com/watch?v=_qBbjNmkdis

Russell Peters

Indisk-kanadiske Russell Peters tar turen til Oslos storstue med showet Almost Famous. Peters har fått enorm internasjonal suksess med hans vitsing om fremmedfrykt, hudfarge og kulturer i vesten. Dette er et must å få med seg i vår!

https://www.youtube.com/watch?v=7pYOZduNhtY#t=16

Lene Kongsvik 110 % Lykkelig
Lene Kongsvik tar frem de beste karakterene fra sitt brede persongalleri og inntar Latter igjen. Showet har fått glimrende anmeldelser både hos Aftenposten og Dagbladet. Nå begynner det å bli svært få billetter igjen, så om du vil oppleve Lene live, så må du hive deg rundt og få tak i billetter kjapt.

Lene Kongsvik Show - 110% lykkelig

Tre Raske Menn

De tre raske menn er kanskje best kjent fra sin sketsj Rødhette og Ulven, og Verdenshistorien på 5 minutter. Nå er de endelig tilbake med et helt nytt show: Selv sier de at publikum vil merke at de har modnet. I første omgang, er det kun Ole Bull i Bergen som har gleden av å kunne oppleve de raske mennene, men vi krysser fingrer for at de legger ut på turnè.

Raske Menn - Verdenshistorien på 5 min [HD]

Kevin Bridges

Skottlands nye stjerneskudd, Kevin Brigdes, tar turen til Folketeatret og  til Olavshallen i vår. Flere husker kanskje den skotske komikeren fra Comedy Festival i 2013 hvor han gjorde stor suksess. Nå er han endelig tilbake med showet ‘A Whole Different Story’.

https://www.youtube.com/watch?v=LpXxkyftpxs

Tusvik & Tønne

Lisa Tønne og Sigrid Bonde Tusvik sparer ikke på kruttet i deres podcast som nå spilles inn live på Latter. Ingenting er hellig. Alt er lov.

For disse jentene betyr størrelsen alt

 

Har du noe å dele om saken? Gjerne kommenter under.