Jul

Stille Natt Hellige Natt

Juleturnèen «Stille Natt Hellige Natt» er også kalt "Julekonsertenes mor».

Kjøp billetter

I over 30 år har de vært og skapt julestemning i kirker over det ganske land.  Mange publikummere har blitt faste gjester hvert år, og det er skapt et spesielt vennskap mellom publikum og artistene på scenen.  Dette er den ultimate måten å få julestemning på.

Det er kjente og kjære artister som medvirker i denne juleoppsetningen. Konsertens nestor, sanger og forteller, Rune Larsen, er i år med for 18. gang! Med på laget har han også denne gangen de folkekjære artistene Tor Endresen og Maria Haukaas Mittet som bidrar med både sang og humor, gitarspill og kanskje litt ukulele?!  Lisa Børud, fra den kjente Børud familien, er med for andre gang og ny av året er Ingrid Berg Mehus. Ingrid er en fantastisk sanger og utdannet fiolinist ved Barratt Due musikkinstitutt i Oslo. Om du ikke visste det, så er det hun som er inspirasjonen til Rybaks landeplage «Fairytale».

Det er bare å la julestemningen gli inn med vakker julesang med smektende fiolinarrangementer i en kirke nær deg.  Se etter Julekonsertenes mor; «Stille Natt, Hellige Natt».

Stille Natt Hellige Natt 2019