Anbefalinger

Ukas anbefaling (16)

Hva skjer denne uken da? Ny uke, nye muligheter og nye arrangementer. Sjekk ut hva som skjer i ukas anbefalinger - det beste innen musikk, sport, teater og show.

Bryan Adams

Oslo Spektrum | Onsdag 20. april

Legenden Bryan Adams fortsetter å bergta publikum verden over med sine energiske liveopptredener, unike tilstedeværelse, fantastiske vokalprestasjoner og arsenal av hits. Disse kan du få oppleve både i Stavanger 19 april og i Oslo 20. april

Motorpsycho

Sentrum Scene | Torsdag 21. april

Få, om noen, norske band har en så jevn, omfattende og ambisiøs diskografi som Motorpsycho. Hver nye plate er et troll i eske, og man gleder seg som barn på julaften til hva som skjuler seg bak innpakningen. Foreløpig siste album «Kingdom of Oblivion» kom i april, og et nytt album er ventet til sommeren. 21. april ser du bandet på Sentrum Scene!

Star Wars Live in Concert

Oslo Spektrum | Lørdag 23. april

Har du en liten Star Wars nerd inn i deg? du kan ikke gå glipp av sjansen av å oppleve filmklassikeren Star Wars: A New Hope, Live in Concert i sin helhet på et stort lerret samtidig som Stockholm Concert Orchestra spiller den mektige originalmusikken av John Williams.

Gå ikke glipp av muligheten til å oppleve denne klassikeren på en helt ny måte! Star Wars Live In Concert med Stockholm Concert Orchestra er magisk!

Så som i himmelen

Oslo nye teater | Hele april/mai/juni

Etter norgespremieren på hovedscenen 30. januar 2020 mottok musikalen strålende anmeldelser. er Så som i himmelen tilbake! Publikumssuksessen gikk for fulle hus inntil pandemien satte en bråstopp for forestillingen. Musikalen hadde urpremiere på Oscarsteatern i Stockholm høsten 2018 og fikk strålende mottagelse fra anmeldere og publikum. Nå har du muligheten til å se det igjen på Oslo Nye Teater

Til ungdommen

Oslo nye Centralteatret | Hele april og mai

Dette er en forestilling basert på biografiske historier fra unge menneskers liv.
Når er man en såkalt ungdom? Når er man egentlig voksen? Og er det sånn at vi alle, uavhengig av generasjon og alder, lengter etter det samme? Til Ungdommen er en forestilling om å høre til, selv der du ikke hører hjemme.

Metteson

USF Verftet | Fredag 22. April

Metteson er hjertebarnet til Sverre Breivik som sammen med bergensvenner gir prosjektet danseføtter, og har allerede fått oppmerksomhet i både inn- og utland som én av de nyeste stjernene som skinner ekstra sterkt på fremtidens himmel. Han har nettopp hatt en fabelaktig konsert i Oslo der billettene gikk fort. Nå er det Bergen og USF Verftet som står for tur!

Gullalderen

Latter | Torsdag 21. – lørdag 23. april

Etter de kritikerroste publikumssuksessene Hurra for Andersen (2004), Litt av en mann (2009) og Litt av en sommer (2011) står Rune Andersen og Espen Beranek Holm endelig sammen på scenen igjen. Gullalderen er et nytt show spekket med satire, parodier og musikk der tv-personligheter, politikere, artister og konspirasjonsteoretikere får frekventere podiet i rikt monn. Om disse eksistensene gjør vår samtid til en Gullalder er ikke godt å si, men Rune og Espen gir dem i alle fall sjansen og slipper dem til.

Mildlife

Parkteatret | Søndag 24. april

Australia har bydd oss på mange band av høy kvalitet, og Melbourne-baserte Mildlife er intet unntak. Med sin eklektiske blanding av jazz, kraut og kanskje fremfor alt fete grooves, har ryktet om storheten spredt seg raskt blant fordomsfrie DJer og plategravere på jakt etter den perfekte beat.

Debuten «Phase» ble sluppet i 2017 og i fjor landet oppfølgeren «Automatic», som for alvor satte bandet på kartet. Det er derfor med stor glede at bandet endelig kommer til Oslo, nærmere bestemt Parkteatret 24. april.

.